Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak prej ještě jedna možnost která je účinná : http://www.sanniesshop.com/plant-vi...tml?language=en
já osobně mám stejnej problém. uvažuju o predátorech z biocont.cz (abych nemusel jezdit do prahy do Gshopu pro ještě dražší) ...
nejaka zaxxxxa corka me pripravila o tri nejhezci vrchy....ucinil jsem potrebna opatreni.....hrebiky ostnaty drat at si priste uzije a ma na co vzpominat
ja mam kazdy vecer otevreny balkon a kdys zacnou stekat psy...tak jedno jestly je 10 nebo 3 rano,jestly je hezzky a nebo je venku hurykan.....čapnu krumpač a jdu na obhlidku....koho najdu tak umlatim a zakopu.....KAŽDEMU CO MU NÁLEŽÍ
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
ALE REKNU TI TO TAKHLE JESTLY TI NEKDO VZAL JEN VRSKY TAK TO BYL NEKDO Z TVICH ZNAMICH,PAC KDYBY TO BYLA CORKA....TAK BERE VSECHNO....JSOU TO ZMRDI VER MI....
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace