Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ještě jedna s pohledem in ...
od zvlhčovačky jde pára nálevkou na kanystry (plastová z Obi..) za kytkama k tomu levýmu větráčku a ten to luxusně rozprašuje po celým prostoru.
Jinak kytkám je 6 týdnů , jsou obě několikrát zaštíplé, konkrétně velká asi 5-6x a malá asi 3x a vychovávám je kolínkama, aby neklackovatěli
teď jsem k tomu rozjel záchranej program pro 8 řízků, co jsem dostal ve zuboženým stavu a když myslím že ve zuboženým, tak myslim fest, todle sem ještě neviděl... kytky šoupnutý v kostičkách, ale ne rw, ale v takovejch těch aranžérskejch takže ani jedna kytka neměla kořínek(křivdil bych, jedna asi mm) a už byli nakvetlý !!! o nějakejch skvrnkách na listech ani nemluvě...
takže jsem je nechal klasicky znova zakořenit (očistit, stimulax , srovnat ph,bla,bla,bla...) a šoupnul jsem je do boxíku, co to udělá, ale myslím že mortalita bude drtivá škoda 3x nebula,2x jack horror,3x sweat killer)
takže o5 drobný update
teď o víkendu jsem vyměnil menší z matek GWS za matku Shiva Shanti, (od jednoho člena zdejší komunity, čímž mu děkuji) , která si lebedila v bubláku pod 400W. Určitě ji trochu poznamenala cesta a přesazení do lignocelu, ale už se pomalu probouzí a jede new výhonky...
Menší a zelenější je great white shark a větší se světlejšími listy je Shiva shanti. Jak je vidět tak kolínkama na holkách nešetřím a doufám, že se mě odvděčí velkým počtem nových výhonků. Jinak nadále krmeno BN coco nova A+B a ob zálivku dávám AH Excelator a BN Zym.
Teploty se drží 18-28 stupňů, vlhkost je 50 - 90% (je tam celkem výkyv, protože mi jede zvlhčovačka přes spínačky)