Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kouba zdravíčko mužes poslat nejake makros fotos suchehos pls ?
zdravim jeste sem nekosil ale as budu urco bude
tak zatim
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Ahoj
no musím říct, že to vypadá opravdu krásně na to žes jim na začátku trochu přisolil... pěkný mohutný palice. Taky se chystáme do 4kila ale tohle se nám pod tim asi nepovede na poprvý :-D. Budeš mít tipovačku?
Good job K+
Původní příspěvek od verci Ahoj
no musím říct, že to vypadá opravdu krásně na to žes jim na začátku trochu přisolil... pěkný mohutný palice. Taky se chystáme do 4kila ale tohle se nám pod tim asi nepovede na poprvý :-D. Budeš mít tipovačku?
Good job K+
hoj
ono to vypada jen na pjekne palice jinak jak to seschne tak je to docela ritke(je to HAZE)
ale jako jinak si nemam na co stezovat
typovacka asi nebude..ale vahu mozna zverejnim
zatim cuzz
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
Zdravim přetelé
Tak dnes byla ustrizena matka....skoro mi uschla pod lampou
takze fota:
foto č1,matka celá
foto č2,matka zblízka
fot č3,rizek co stale jede
oto č4,rizek z blizka
vsem strasne dekuji za K+
zdravim vas...
tak tu sem zas ale bez fotek nebyl fotak
kytí jdou dnes pod kosu
at muzem s zenou ject od zitra znova
fota susiny budou ale urcite...
tak zatim cuzz a sorry zato ze nemam ty fota
tak trochu se to pokusim schrnout...(jeste sem report nedelal)
takze:VAHA nevim nevazilsem...ale bylo toho skoro 6,5 L
tvrdos palic:palice byly docela ridke i kdys na to svitilo 400W
chut:krasne pomerancova a tak trochu i korenena
ucinek:ucinek tak do pohody nic tvrdeho..(mozna sem to pos*al tim ze to kvetlo docela kratkou dobu)
Zaver pro me(US NIKDY HAZY!!)
kdyby nejake dotazy tak staci pouze napsat
vsem strasne dik za K+
zatim cuzz Hydrant
pěkně orosený akorát mi to připadá tak trochu řídký...ale přece nemůžeme chtít po jedný kytce s hodně větvema aby byly všechny tlustý jak kdyby byly hlavní a jediný : )
dobrou chut