Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pravdu mas, DP od DP je cista parada, spokojnost, aroma fantasticke ako rastlina sama o sebe...a co sa tyka kvitnutia je davam 2-3dni nech dohnednu blizny a davaj ho dole, krasne zozltli listy troska fialoveju, zachvilu zovrie
ja idem tiez durban od nirvany a z 10 regular semienok / nefeminizovane mam 3 luxusne samice......vsetko ma uz cez 3 metre a kvitne asi mesiac.....noo je to tak trochu loteria jak tu uz bolo povedane ale verim im....zo skusenosti s tohtorocneho outu mozem povedat ze najskor zacne kvitnut samica ktora je v najvacsom tieni, takze keby ste cisto teoreticky nasadili svoje durbany na buducu sezonu niekde kde na nich nesvieti velmi slnko ale maju tak 8 -10 hodin svetla tak by mali zacat kvitnut skor a mozno dojdu vpohode...teda ziadna loteria ale na dalsi rok idem pre istotu durban od dp.....a zoberem aj dajake semienka od senzi seeds, tak si to pekne porovnam....rozhodol som sa pestovat len durban tak 3, 4 sezony nech to vychytam a bude pokoj...potom dam daky kvalitny report a bude v tom jasno....
Cawko ja idem tiez Durban poison tento rok moj prvy Outdoor!Na to ze moja kvetinka bola presadzana asi 5-6 krat tak zacala kvitnut pekne!Tiez ho mam od Nirvany!Ale pocul som vela o tom ze dutch passion ci jak to je ma ovela lepsi Durban ako Nirvana!Inak ak chcete priviest rastlinku do kvitnutia zakrite ju s tej strany kde na nu svieti slnko ak na nu svieti od rana az do vecera tak zakrite vych stranu od ktorej svieti svetlo z rana a do 4-5 dni by ste mali mat prve blizny!
Původní příspěvek od .:INDI:. Tak preco stale beriete DP od nirvany?Na dalsiu sezonnu si zoberte DP od dutch passion a budete konecne spokojny....
no já mám od nirvany DP dával jsem semínka 5.4. 09 do země 10 semen jedno nevylezlo 2 samci 3 zabiti při masakru/spolubydlíci je postříkal nějakou sračkou tuším že randapem/ a 4 holky z toho už mám 2 pod střechou
BANIK pičo
Jaký je rozdíl mezi USA a jogurtem????
jogurt je kultura.