Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je užitečná informace, dík
No vyndat se to dá v pohodě a dokonce se tam dá cec co prostrčit (hadřík)
takže to snad půjde. Jestli ne, tak mě nezbývá nic jinýho než asi koupit cooltubu, ale na to teď momentálně nemám finance, tak uvidíme.
Každopádně dík
No a rozhodl jsem se, že pojedu SCrog (skusím to). Takže potřebuji sehnat nějakou síť. Jenom jsem se nedočetl jak vysoko nad květiny jí mám dát? Poraďte prosím dík moc
hoj mas to hezke jen nechapu proc mas pritah tak hodne vysoko na chlazeni zarovky?Protoze kdyz ho das dolu na uroven vrsku kochliku a nahnes ho pod uhlem smerem nahoru tak cirkulace vzduchu bude stoupat ze spodu pres celej BOX az nahoru a jeste se budou rostliny trast co je good na pevnost stonku.
No tak ten ofuk je tam, poněvadž ho nemám kam jinam uchytit. Je to dobrý na ofuk lampy a jestli to mám dolů, nebo nahorů je celkem jedno. Mám tam výkonej odtah, kterej to pěkně vcucává. Na ofuk kytek tam dám něco jinýho