Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim kyti se maji dobre konecne se mi povedlo ustalit vlhkost na 35.
fotky budou zas zacatkem tejdne jinak rozhod sem se na dalsi grow urcite vymenit stinidlo to Oldschool Stucco 50x50cm je pekne na h....,zacinaj se na nem sloupavat mapy toho nateru,planuju si poridit Adjust-A-Wings medium 400 - 600 W pride mi to jako dobrej kup.tot vse zatiem peace
dneska si prosly razantnim prusmikem listu. musel sem vetve povazat k sobe pac uz sou tak tezky ze se klatej btw zacinam flushovat vodou s upravenym pH..
sklzen snad bude bohata tak mi drzte palce
The latest survey shows that 3 out of 4 people make up 75% of the world’s population.
Even the impossible is possible when your totally awesome.
zdravim kvete si to pekne vlhkost a teplota optimalni,protrhal sem vetsinu listi.dosla mi hnojka na kvet(bloom),ale capek mel nastesti este trochu po dne tak mi to snad vystaci,ale myslim ze neni na skodu zalejvat jen cistou vodou a obcas GS.fotky budou brzo,zattiem
ChefuvBox
po 10ti dnich flushingu a 24hodin tmy a sucha seknuto a poveseno) zaroven bych chtel rozjet malou tipovacku kolik bude sucheho materialu.. vitez dostane karmu
The latest survey shows that 3 out of 4 people make up 75% of the world’s population.
Even the impossible is possible when your totally awesome.