Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevite nekdo co to je na tom listu???Prehnal jsem to trocha ze zalivkou myslite ze je to kvuli tomu??na islandu to neni vubec na Kiwi malinko a na buddhovy je to nejvic jeslti 5 lisstku nebo tak...hlavu si z toho nedelam jen me zajima co to je abych videl do budoucna...
Hledal jsem thready z chorobama ale tohle tam nebylo...
Máš krásné kytky akorát bych si být tebou přetřel nebo jinak zamaskoval ty bílý kýble,které by mohli upoutat pozornost nezvaných hostů v tý zelený mase.
Zdravim growery a hlavne growerky
Zacina se nam pekne menit perioda dne a noci,a taky pocasi.Kytky uz pokvetou a vlahy maji az az,a vzhledem k tomu ze tyden bude destivy neni treba navstevovat grow(snad jen kvuli tomu zabarveni kyblu na zeleno)...Dalssi upgrade v nej dobe nebude..
Zdravim dnes jsem v sobotni nude podlehl touhou videt svoje milacky.A jit trochu zamaskovat ty bile kyble ktere jsou jak pest na oko.Zkusil jsem to zelenym naterem a by la to mrdacka a vysledek zadny....
Nakonec jsem osekal par kerum okolo vetve a trochou travy to zamaskovalo..