Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže kytky jsem přestal hnojit zhruba v půlce týdne a ještě tak pět dní budu flushovat a pak půjdou holky pod kudlu
MK vypadá fakt dobře a semen má jen pár takže z něj něco i bude, ale hrozivě smrdí a sousedi už měli nějaký poznámky nebo co...no zkrátka čas sklizně se blíží.
Taky jsem se dostal do křížku s housenkama (svině) našel jsem jich na kytkách zhruba 15 no a moc listí nezbylo
Jinak ostatní dvě kytičky nejsou nic moc řídký paličky a tak.
HH jsem nevážil páč je to samý semeno, jinak s výnosem jsem nad míru spokojenej. Tolik jsem nečekal. Včera jsme s kámíkama testovali MK a testy dopadli víc než dobře takže máme radost
No nic tak se mějte a do další sezónky čuss
Ještě bych měl dotázek tak jestli mi tu někdo můžete helfnout...
Pač kouřeníčko špatný nejni a mam kopici semen tak si řikám, že bych je příští rok vysadil.....ale ty kytky mi naprcal HHhermouš a tak si řikám, že by mi vyrostli zase hermouši no a o to nestojim. Co myslíte je možný, že mi s těch semen může vyrůst pár holčiček???
Původní příspěvek od bassgooch Ještě bych měl dotázek tak jestli mi tu někdo můžete helfnout...
Pač kouřeníčko špatný nejni a mam kopici semen tak si řikám, že bych je příští rok vysadil.....ale ty kytky mi naprcal HHhermouš a tak si řikám, že by mi vyrostli zase hermouši no a o to nestojim. Co myslíte je možný, že mi s těch semen může vyrůst pár holčiček???
Za odpovědi předem dík
Ahoj, to jsem rad že se ti něco urodilo, máš to fakt pěkný, ja čast taky sklidil ale čast sem ještě nechal. kdysi davno sem měl kvalitni seminka noname ktery sem sadil několik let po sobě. jeden rok sem měl hermouše a ten mi dal seminka do dalšiho roku. tenkrate sem ještě nevěděl co to je, ale seminka byly nepoužitelny, většina z nich tuto vlastnost přebrala a byli taky hermouši, tak sem vše zlikvidoval a začal s novym osivem
Jasný já si myslel, že zrovna tyhle geny semema zděděj škoda No nějaký si nechám a rozházim je někde po venku třebas na mlíko nebo tak. Jinak díky za pochvalu máš je taky pěkný. Dík za semena a radu .
Peace
Zdar,jestli ti hermac maprcal samici,tak bys mel mit feminizovany semena-meli by to bejt z 90% samice.Jestli se ti oplodnil hermac sam sebou,budou to prevazne zas hermaci.
Fakt??
No holands hope se voprc sám pác to byl hermous, ale ty ostatní samičky mi naprcal taky on. Přijde mi divný, že by z toho byly feminizovaný semena. To slyšim prvně...ale nevylučuju. dík
Skus hladat, je to na G spomenute aspon tisickrat :-) Za to nic nedas.. A tiez neviem, preco si kosil (imho) nezrele, ale to je na tebe
Kazdopadne dobru chut