Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tak jak bylo na letnej???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Špína je dobrej - předevčírem byl v kralupský Ponorce (jezdívá tam docela často), ještě tam hrály nějaký francouzský systémy - lahůdka.

Ještě k tej Letnej: Myslím, že tam mohlo být odhadem tak okolo 4 tisíc lidí - tak okolo 2-2,5 tisíc přímo na pláni a ještě spousta se jich potulovala po parku. Taky jsem si všimnul, že starší "civilní" generace v parku byla až na pár výjimek velice vstřícná a malí špunti a psi se taky zrovna moc nebáli, takže bych z našich červených očiček nedělal takovej problém. A když jsme sešli s kámošem dolů po hlavní a v jedný hospodě jsme si dávali nakládanej hermelín, přišel tam poněkud zuboženější prototyp alkoholika. Musím říct, že všichni lidé na Letné, které jsem měl možnost zahlédnout, působili daleko zdravějším a živějším dojmem.

Kolik stojej koule na pétanque? Všimnul jsem si tam několika pétanquovejch hloučků a myslím, že takováhle hra mi ještě k zahradnímu barbeque chybí A ještě jsem tam zahlídnul kroket...

Milujte se a množte se!

Old Post 09-05-2002 v 13:43 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Oton: Máš recht. Naušnice, kérky, dredy, ani kapsáče mi nevaděj - sám jsem tam měl jednu naušnici a jedny kapsáče - ale na hovňáky tyhle vjecičky zabíraj jako červenej hadr

Milujte se a množte se!

Old Post 09-05-2002 v 13:47 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teta Bushka
Čestný Člen

Palec dolů Cenzura fotek Britskych listu z MMM Příspěvek č. 35

Pamatujete se na takoveho okravatovaneho fotografa z Britskych listu, ktery na MMM delal fotky? Tak prave jsem se dozvedela, ze tam sice udelal 200 fotek (z toho 50 tajnych fizlu), ale Jan Culik, sefredaktor BL vaha s jejich zverejnenim na serveru (kvuli osobnim neshodam s redaktory)!

Bylo by treba, aby Culik dostal co nejvic mailu s zadosti o zverejneni fotogalerie MMM od ucastniku. Muzete zareagovat a rozhlasit to dal?

Culikuv mail je:

jcu2@cableol.co.uk

Napiste neco v tom smyslu, ze jste byli na MMM, videli tam jejich fotografa a kde jsou tedy ty fotky?

Moc diky,

Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?

Old Post 13-05-2002 v 16:31 PM
Teta Bushka je offline   Profil uživatele Teta Bushka   Find more posts by Teta Bushka   Foto galerie člena Teta Bushka   Click here to Send Teta Bushka a Private Message   Add Teta Bushka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Teta Bushka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

...mě se tam decela líbylo...ikdyž jsem žádnýho geowera nepotkal...snad příště...byli sme tam s bubínkama a vydrželi až do tří do rána ...............
...někde sem v novinách čet že se tam chystali nácková ale policie je zadržela takže tam nebyli zbytečně......

Old Post 14-05-2002 v 19:02 PM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frexam
Stálý Člen

Karma uživatele frexam - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

2 Teta Bushka: A 100% ten tipek byl z BL??
Jestli jo tak je videt kam speje uroven BL. Ze by se zase znemoznovali pristupy do redakcniho systemu a nebo si to pan Culik asi povede cely sam. No jsem dost zvedavej jestli tam ty fotky budou.

Old Post 16-05-2002 v 18:37 PM
frexam je offline   Profil uživatele frexam   Find more posts by frexam   Foto galerie člena frexam   Click here to Send frexam a Private Message   Add frexam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teta Bushka
Čestný Člen

Pohodička Ten typek byl opravdu z BL:o)) Příspěvek č. 38

Ja toho fotografa znam, takze nejsou zadne pochybnosti o jeho identite (jmenuje se Stepan Kotrba).

Jo, meli ted v BL takove srandovni problemy mezi cleny redakce ohledne pravomoci atd. Nemaj to fakt lehky s temi jejich prebujelymi egy! )))

Jejich uroven je vsak porad lepsi nez vetsiny jinych podobne zamerenych severu. Ale moc by mne zklamalo, kdyby jim tento pokus o cenzuru prosel!

Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?

Old Post 16-05-2002 v 18:45 PM
Teta Bushka je offline   Profil uživatele Teta Bushka   Find more posts by Teta Bushka   Foto galerie člena Teta Bushka   Click here to Send Teta Bushka a Private Message   Add Teta Bushka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Teta Bushka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frexam
Stálý Člen

Karma uživatele frexam - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

2 Bushka
Tak to byl Kotrba, aha. No s tema problemama - ja taky doufam ze to vyresej, protoze je to oprvdu jedno z tech mala podobnych medii na ceskym internetu ktery se da cist to mate recht.
Ale ja osobne se o uroven BL bojim protoze jeste nevime jak to cely dopadne, ne? Snad dobre ale proste se to muze zvrhnout - podobny obavy ma i pan Culik.

Old Post 16-05-2002 v 19:01 PM
frexam je offline   Profil uživatele frexam   Find more posts by frexam   Foto galerie člena frexam   Click here to Send frexam a Private Message   Add frexam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás