Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Špína je dobrej - předevčírem byl v kralupský Ponorce (jezdívá tam docela často), ještě tam hrály nějaký francouzský systémy - lahůdka.
Ještě k tej Letnej: Myslím, že tam mohlo být odhadem tak okolo 4 tisíc lidí - tak okolo 2-2,5 tisíc přímo na pláni a ještě spousta se jich potulovala po parku. Taky jsem si všimnul, že starší "civilní" generace v parku byla až na pár výjimek velice vstřícná a malí špunti a psi se taky zrovna moc nebáli, takže bych z našich červených očiček nedělal takovej problém. A když jsme sešli s kámošem dolů po hlavní a v jedný hospodě jsme si dávali nakládanej hermelín, přišel tam poněkud zuboženější prototyp alkoholika. Musím říct, že všichni lidé na Letné, které jsem měl možnost zahlédnout, působili daleko zdravějším a živějším dojmem.
Kolik stojej koule na pétanque? Všimnul jsem si tam několika pétanquovejch hloučků a myslím, že takováhle hra mi ještě k zahradnímu barbeque chybí A ještě jsem tam zahlídnul kroket...
Oton: Máš recht. Naušnice, kérky, dredy, ani kapsáče mi nevaděj - sám jsem tam měl jednu naušnici a jedny kapsáče - ale na hovňáky tyhle vjecičky zabíraj jako červenej hadr
Pamatujete se na takoveho okravatovaneho fotografa z Britskych listu, ktery na MMM delal fotky? Tak prave jsem se dozvedela, ze tam sice udelal 200 fotek (z toho 50 tajnych fizlu), ale Jan Culik, sefredaktor BL vaha s jejich zverejnenim na serveru (kvuli osobnim neshodam s redaktory)!
Bylo by treba, aby Culik dostal co nejvic mailu s zadosti o zverejneni fotogalerie MMM od ucastniku. Muzete zareagovat a rozhlasit to dal?
Culikuv mail je:
jcu2@cableol.co.uk
Napiste neco v tom smyslu, ze jste byli na MMM, videli tam jejich fotografa a kde jsou tedy ty fotky?
Moc diky,
Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?
...mě se tam decela líbylo...ikdyž jsem žádnýho geowera nepotkal...snad příště...byli sme tam s bubínkama a vydrželi až do tří do rána ...............
...někde sem v novinách čet že se tam chystali nácková ale policie je zadržela takže tam nebyli zbytečně......
2 Teta Bushka: A 100% ten tipek byl z BL??
Jestli jo tak je videt kam speje uroven BL. Ze by se zase znemoznovali pristupy do redakcniho systemu a nebo si to pan Culik asi povede cely sam. No jsem dost zvedavej jestli tam ty fotky budou.
2 Bushka
Tak to byl Kotrba, aha. No s tema problemama - ja taky doufam ze to vyresej, protoze je to oprvdu jedno z tech mala podobnych medii na ceskym internetu ktery se da cist to mate recht.
Ale ja osobne se o uroven BL bojim protoze jeste nevime jak to cely dopadne, ne? Snad dobre ale proste se to muze zvrhnout - podobny obavy ma i pan Culik.