Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro info sem jim přidal Hnojivo: Plagron-Alga Bloom a střídam to s Advanced Hydroponics a chtěl bych skusit dodat ještě Krystalon-plod a květ uvidime no...nakonec pročistim Finalem Solutions,do te doby dodam ještě fotky and PeAcE
Čaues mam jeden dotaz,kytičky si uživaji na 44.dnu květu,ale vyskytl se mi problem,newim co to je,ale u Jock Horora mi začinaji žloutnout až hnědnout listy,spiš hnědnout...dam zde dvě fotky,snad mi někdo poradite co to muže byt,jedu prvně indoor jak pišuzatim diky
Peknej prvni grow, ktem listum zpatky vse stam vycemene mnel ale napadaj me kvetinace dobry vetrani ze spodu velikost ,drenaz,substrat,hnojeni,ph vse v ramci moznosti trochu vychytat a melo by to byt na rust do palek v poho.