Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...uprostřed fólijáku je jěště místo akorát na jednu osobu a jináč už je to úplně zarostlý, protrhávám co to de skoro každý den, to tempo růstu je šílený...
..dnes jsem měl půjčenej lepší aparátek na focení, takže mi to nedalo a zde jsou výsledky..neříkám že valné ale na první pokus no posuďte sami..focení se díky mé seznamovací akci s věcmi jako jsou přídavná čočka či objektiv protáhlo asi na třičtvrtě hoďky..všechno je to věc: Macropulebanos a poslední dvě fotky jsou takový celkovější, jinak fotil jsem spíš spodnější větve páč na vršky nedostanu a nechci je moc ohejbat..majtě sa a dík všem za minulé Kačeny+
..lebanes šla pod kosu a už se sušánkuje..největší vršky měly asi 6 cm průměr..ochutnávka zatím ve formě narychlo sušených spodků, v sušičce na ovoce, proběhla, ale chuťově nic moc..stav so good až otupělost..ale řádná ochutnávka bude až to pěkně proschne, tak doufám že aspoň ta chuť bude lepší..foto ostatních rostlin dodám co nevidět...
...a otázka na vás, milí groweříci: Jak dlouho bude sweet tooth jěště kvést? Vaše názory pište sem..připomínám že fotky jsou aktuální k datu příspěvku...jinak lebans zkuřuje mocně, chuť je po normálním usušení docela jemná a vůně paliček silná a kořeněná, opravdu agresivní, při stříhání mě z toho až bolela hlava...mějte sééé
..dnešek se stal osudným pro newberry a tak nám už na zahráádce zbývá pouze sweet tooth 4 (pracovní název "listonoš"--díky Celller za přezdívku) a haeliova cometa..
fotečky:
1-4) newberry
5) bílá vdova skoro už suchá a připravená k uskladnění..