Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
urcite bys ho mel kontaktovat, ale nedoporucuji z "bezpecnostnich duvodu" nechavat mu na cedulce mob. tel. to je docela blbost... co kdyz to najde nekdo jinej nez onen pestitel, treba nase drogovou mafii potirajici policie? nech tam svuj anonymni e-mail... zalozni policko je dobrej napad.
Máš to pole dost hustý a to doslova.Jesli ty kyti mají nějak vypadat tak je rozsaď jinak budeš mít naprostou džungli nebo se naopak všechny potáhnou do výšky a tím bude to pole mnohem nápadnější.Já kdybych sázel 50 kytek tak určitě ne na 4,ale spíš na 50 metrů čtverečních.
Vždycky sadim na tohle pole tak 50 kytek.
Nikdy, nikdy sem nesklidil víc než 30.
Samci, žrouti, potwory a nevim co dál...třeba kroupy.
Tj redukce hustoty osázení je vždy velká.
A vyčouhlý budou vždycky, protože pole je v polostínu.
Dávám přednost většímu utajení na úkor slunce.
Jo a spíš si mi to měl napsat do galerky, než sem.
mna by potom aj zaujimalo ako sa to cele vyvija. pripada mi to fascinujuce spoznat takto nejakeho typka (ci typkynu) a spolu zahulit, podelit sa o zazitky ci si pomahat pri growingu..teda ak je stastie na nasej strane.
Tak sem se šel před tejdnem podívat na svoje kytí a ještě k nim vysázet nějaký ty nový přírustky. A ejhle 10m od mejch kytek, políčko a o kousek dál další.
Věděl jsem, že tam maj nějaký týpci pole, ale netušil jsem, že tak blízko toho mýho políčka. Takže doufám, že mě to taky neskliděj. Jinak bych musel bejt zlej a to rozhodně nechci.
No ja mel taky policko kousek od jinych lidi, mel sem strasne moc krasny kyti, a nez sem se s nima potkal,tak presadili svoje i moje policko...proste kretenci...Takze radim ti je nejak, jakkoliv zkontaktovat...
Prvně zjisti, jestli ví o tvojem políčku (nějakej drátek nastavit tak jak to umíš jenom ty) , no a dál, třeba jestli je vidět z jeho pole na tvý, kudyma on chodí na svý pole a tak.. Nám se stala parádní věc s kámošem co máme společný pole, tak ještě navíc pochopitelně máme každý svý soukromý, okterým nikdo neví, jenom sluníčko. No a to jeho soukromé bylo za křovím, jenže já sem tam chodil z jedný a on z druhý strany. Jede ji měl na východní a druhý na západní straně od křoví.)
Faktická poznámka: kytky měly 3-4 [m]