Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau jeste zatim nevim ale dam urcite vedet vysal jsem asi 10g ususenejch v troube nemoh jsem vydrzet
byli nakonec teda jen dve kytky ukazalo se ze je kazda jinej model ale urcite maj stejnyho samce od Ww
no jedna sla dneska do tmy a pokosim ji 14tyho to bude mit za sebou 52 dni a ta druha pujde do tmy hned poni a tu pokosim teda 54 nebo 55 jeste uvidim no a potom se hned zase prihlasim a reknu vysledek
no zazraky necekam ale uvidime budu doufat zatim cau vsem a at to kvete
cau Fikus kdyz sem jim dal sock tri dny svetla ve ctvrtym tejdnu teda kdyz uz meli palice dostali se kyti zase do rustu takze vsechny vyhonky na palicich pekne povyrostli a pozdejc se zase pejne vyplnili
takze jsem shledal zaver ze palice diky socku o neco vic nabyli
takze sock je podle me dobrej na vetsi vysledny mnozstvi budu ho teda praktikovat i nadale zatim cau a mejte se vsichni