Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a prosim jeste jedna technicka... staci na to cerpadlo treba do ostrikovacu u auta...??? nebo tam musi byt vetsi nadrzka na vodu...???(u toho auta je asi 0.5l),... dik...
2Free:
jestli jsem tě teda dobře pochopil ptáš se na čerpadlo?jestli jo tak nezáleží na tom v jak velký nádrži je,ale na tom jak je výkonný.A to zase souvisí s tím kolik kytek tím budeš zalévat atd...
A jestli jsi myslel 0,5l nádrž na tenhle systém-tak to je MÁLO,to bys to doplňoval každé zalití.Ale to jsi neměl na mysli,viď?
Po pár pokusech s Dripem jsem zjistil že to nejni nic pro můj SOG.Proto:
Je tady někdo kdo zkoušel něco podobného vyrobit ,nebo máte někdo větší zkušenosti s NFT?
Materiály,problémy,výhody,nevýhody???
Potřeboval bych poradit,dyžtak PM.
Děkuji
Já znám jen pro. Ph,Ec jsou k uhlídání v pohodě. Méně škůdců a nemocí. Možná jen zabere trochu víc místa. Pokud někdy hlínu, tak outdor. Ale jsme pouze a jen lidé, tudíž nelze se spolehnout na zdárný konec naší práce a nejen té. Se smutkem a nasr... se mě odcházet z oškubanýho plácku nechce .
NFT som povazoval za celkom dobru vychytavku ale ako citam tak asi az taka nieje . aj ked kamos co to skusal si to len vychvaloval...
mozte (ak mate skusenosti/info) niekto porovant NFT a Aqua system od AH ...tu http://www.advancedhydro.com/pages/...ecookie=&lang=7
pripadne s tym aqua systemom ktory nie je kybel ale ma tvar kvetinaca/stvorca. - malo by to byt v podstate jedno ci kybel/kvetinac ale urcite nejake rozdiely tam budu....
dobryho jointa preju! potreboval bych poradit jak se ředí roztok s použitím b-cuzz. Ve FAQ to nebylo. poraďte mi prosím jak to namíchat aby to vydrželo na 7 dní v NFT pro 15 kytek
čao town.... jedu tak samě na b-cuzz ech. mím stůl pro čtyři, home made, ale prvně sem jich tam měl osm. a hnojky jedu 1ml A a 1ml B na 1litr vody. podle stáří kytek 1-2ml hydro Buster ... to jest růstovej... na litr. + dodávám 1ml kořenáku na litr a jako bonus phytamin.... ten dávám tak těch 5ml ba celej roztok.
teď výpočet.... já měl na 8 kytek 10litrovej tank. cca na 3dny... když začli žrát naplno, na tejden ti vystačí 20l.. pro tvoje děcka
na 20litrů vody o PH 5,8!!!!!!!! - 20ml A
- 20ml B
- 20-40ml růsťáku .... ten začni od mála a zvyšuj, když dáš
moc,tak to poznáš na listu... kroutí se
- 20 ml kořenáku
- 8 ml phytaminu
je dost důležitý to ph... protože tyhle hnojky fungujou od 5,4 - 6,2 ideál je 5,8.
jo ještě bych zapoměl.... to PH se strašne mění podle toho jak kytka žere. podle toho se mění i ec.. takže je lepší mít míň tekutiny. tokže roztok každej den měřim a šteluju. pa go grow
nikde jsem nenašel, jaký by měly bejt cykly závlahy. Musí roztok kolovat nonstop, nebo ne ? pokud tam není využito médium(rw,kokos) znamená to, že kořeny začínají osichat celkem rychle. za jak dlouho jim asi začnou osichat vlásečnice ...