Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lol tíe foto cez lupu no tak to fakt pecka ..ja tam nevim nsit ale no....to je uz jedno inak pekny out <...len keby si hodil aj nejake foto celku a nie len sisticky..a ako som na tej jednej pozeral tak ako to hnojis v akych davkach lebo chudina vyzera dost nazltnuta........
CUS SURI :Hnojim tydne 10mg kristalon kvet na 5l
Kytky mam u kamose nechce aby tam sla videt jeho zahrada
Jestli myslis tu zlutou kytku nahore tak si myslim ze je to kvuli tomu ze je v 7l kbeliku nema dost mista a nemame uz kam to dat.
No ok potom ale sdak nemusis do nikde davat zozen 10L kybel napln do polocice podov tento 7l prederav na spodu riadniny dierami a vyriesene...........a inak ked uz kristaon tak aspon kup jahoda ta ma viac P a na koneic kvetu je lepsi ako plod a kvet........