Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vašík šíleně se ti ommlouvám pane neomylnej,ale prostě ten vzoreček znám.Je to v zoreček pro stejnosměrny výkon)..jenom nevím co jsem počítal,
Ale takové jednání bych si vyprosil od nejakého ..... mno trochu se mě to dotklo a nemám ve zvyku se nechat urážet.
Původní příspěvek od Midloch Vašík šíleně se ti ommlouvám pane neomylnej,ale prostě ten vzoreček znám.Je to v zoreček pro stejnosměrny výkon)..jenom nevím co jsem počítal,
Ale takové jednání bych si vyprosil od nejakého ..... mno trochu se mě to dotklo a nemám ve zvyku se nechat urážet.
Tak promiň no, ale když vidim že někdo píše takovej nesmysl tam mě to úplně dokáže vyburcovat. )) Nemyslel jsem to zle,ale já třeba když něčemu nerozumim tak se do toho nevrtam
Vzoreček je stejnej jak pro stejnosměrnej tak pro střídavej proud.
fakt sory jesi sem tu někoho naštval
nebo urazil ale nemusíte mi dávat k -
jen proto že mam odlišnej nazor
nemyslel sem to špatně nashulenou
PS . MYSLEL SEM TO ZE SRANDY )
Zdravím tuhle výbojku sháním už delší dobu doma mám jen rvig3500 tlumivku jsem si pracně vyráběl ale jde to. Jinak ta výbojka už je celkem vzácná tak jestli si ji už nezničil napiš jestli ji ještě chceš rozchodit tak aby se nepoškodila.
PS doufám že toto téma ještě není mrtvé