Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to tu prohlížel a můžu poradit akorát co kolegové. Vzhledem k fotu usuzuji že se jedná o velmi kvalitní genetiku, skus tu skříň, za odvoz, dovnitř prdni Diamantovou folii a na míň jak m2 stačí 25Ow, ufo-odtah ven nutné, zvlhčovač taky. Do skříně skusíš pár kytek, můžeš hned kvíst, jsou dos velké. Zbytek skus pod tím oknem. Drž se FAQ najdeš tam vše. Já měl pořizovací náklady na skříň s nezávislou matkárnou 30 000, se všim všudy, nejlepší dostupná technika i hnojky atd. Pěstuji tam 3 měsíce a stále nekvetu, pořád řízkuju vychytávám mouchy, je to pekelný boj, ale stojí za to. Když půjdeš do ty lampy bacha na vlhkost, má první chyba byla udělat jednu stěnu hned vedle zdi (jen pokrita diamantkou), zeď začala hnít. Druhá chyba nechat ufo foukat do místnosti kde je skřín - vlhkos, horko - horko i ve skříni - ufo k hovnu. Tak se drž bojovnice a přeju hezkou sklizeň
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
i na to jsem myslela, když je venku pařák tak aby v pokoji nebylo příliš horko, přez den i v noci mám pootevřený okno, zatažený rolety proti sluníčku a taky zaplej pokojový ventilátor ať nám to tam trochu fouká. Teplota se přez den vyšplhá tak max. na 33 stupňů, k večeru pak okolo 24. Mimochodem, děkuji za rady. Už jsme začala s úpravami před sklizní, byla jsem z toho děsně zapatlaná, ty nůžky už můžu snad jen vyhodit, fakt hustý lepidlo
ta poslední kytka (viz. poslední foto) zralá určitě není, to ještě chci nechat. ale ty předešlý to by snad už aji šlo, ne?
mikroskop nemám, sice by přišel vhod, ale kvůli toho to kupovat nebudu
No mě se z těch fotek zdá, že tam je ještě hafo bílých blizniček na těch palicích. Tak zkus prozkoumat tu pryskyřici pořádnou lupou nebo si někde půjč mikroskop, není vůbec potřeba žádný velký zvětšení...