Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady:-)
Omlouvám se za kvalitu Fotek,ale jsou z mobilu a nemohu zatím sehnat editor na jejich úpravu.Používám mobilní Javu a zde je to holt komplikovanější.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!
Spodní mini paličky si pozvolna suším a průběžně degustuji-KB.Musím uznat,že Hnojky od Atami nejdou v kouři téměř cítit..Mám již jasno..tedy co se hnojek týče.Kytíz krásně bobtnaj.
Cannabis Léčí®
Tak ako mazať ich nemusíš, nechaj ich. Iba keď si chcem fotku pozrieť, kliknem na ňu, je to rozmazané. Je mi jasné, že je to kvôli tomu, že sú to fotky z mobilu, ale takto tie fotky nespĺňajú účel.
Marihuana je dar.
24-05-2008 v 21:14 PM
mydena Stálý Člen
edit:Do roztoku jsem přidal 200ml 15% Koloidního stříbra.
Chápu,lehce jsem to promáznul..Já ty fotky vidím normálně..na mobilu je 2Mpx..ale ta mobilní java(opera mini)ty fotky zřejmě hodně ořezavá.Zde v horách počítač nemam:-(Pokusím se něco vymyslet-nápravu.Na compu jsem tento thead zatím neviděl.Kytky jsou super..KB mohu vřele doporučit..Klasika je jasná.Moc dobré modely mi hary opatřil..Chuť KB vynikající,silně energické..velké kompaktní palice a jak vonííí..Lepí jak hrom.Kouř poměrně dlouho drží:-)
Cannabis Léčí®