Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechal jsem se od kámoše překecat ať tu HB přesadím do většího květináče.Kyti jsem přesadil minulé pondělí z 15l do 30l květníku do Agro substrátu na výsev.Do 2 dnú po přesazení mi tam vyrostla nějaká drobotina ja jsem tam totiž přisypal hlínu z kelímku kde nic nevyrostlo.Teď mám plnou hlavu toho co to múže být.Já jsem sadil:Magic Crystal.Mandalu,Hashberry,Jocka Horora a Durban ob jednoho člena.Myslíte,že se to časem pozná (v květu)?Každopádně milé překvapení.
Zdravím.Po 16 dnech po přesazení se kztka krásně rozrostla,dokonce asi až moc.Některé větvičky povyrostli až o 15cm.Byl jsem donucen ji trochu povázat,protože byla husta ,tak spodní větvičky začli nakvétat.asi za 3 týdny bych chtěl začít se zatmívánim,tak doufám,že už nebude pozdě a kyti mi moc nepřeroste balkon.
Zdravím komunitu a přikládám slibované fota AK47 a BG ze skleníku.Kytky jsou trochu přerostlé,ale zato krásně rozvětvené.Jenom tem BG je nějakej slabši,myslim tím stabylitu kytky,když jsem si přitáhl vrchní větev zústala zohlá.Jinak jsem to přihnojil OBM a trochu provázal a ohýbal.V skleníku sauna.Ještě nejakéj ten Jock se mi tam přimotal,ale až na konci.
Foto1:BG
Foto2,3:AK47
Foto4:Jock,ale je nějak sežloutlej,nevím čím to?Dnes po 7 dnech jsem mu dodal OBM,tak doufám,že se spraví a dokvete.
Další fotos až po dovolené.Growu zdar.
Zdar zahradkáři.Tak jsem si před dovolenou udělal cyklo výlet a cestou jsem se stavil vyfotit jednu z mejch kyti co je dost daleko od meho bydliště.Je nějaká sežloutlá.Nevím proč.Dal jsem ji nejaké papání v podobě OBM.nemám víc času,abych se o ni mohl starat lépe,tak doufám že s ni něco bude.Už se ukázala jako máma.
Zdravím všechny po dovolené a hned přejdu k věci.Zatím jenom HB z balkonu,byla 11 dní bez slunečního světla-uprostřed místnosti,ale stejně povyrostla asi o 10cm.Všechny vršky jsou nejaké svetle zelené.Doufám,že to nebude mít nejaký negativní vliv na tvorbu květu?Trocha jsem ji poohýbal,jen tak pro nic za nic.
foto 4 detail vrchu
Zdravím všechny a prosím o radu.Nejak mi onemocněla HB na balkoně.Myslím si,že je to tim jak jsem ji dal na slunce po dovolené,ale jistej si tim nejsu.Nevím jestli to je spálené sluncem,ale hned třetí den co jsem ji dal ven jsem ji postříkal phytaminem a ono toto.Všechnny ty světle zelené lístky jsou takhle napadené prosím nevíte co s tím?
Zbytek lístkú je už opět tmavě zelené barvy.
Zdravííím..nieco podobne sa aj nam teraz vyhodilo na 2-4 kytkach.
Zatial nerobime ztoho nejak vedu, lebo venku je to bezne ze nieco kytku napadne..zatial rastu a kvetu v pohode. Musim pozret tiez do threadu ´´ Vzhledove zmeny na klytkach 1,2,3 ..tam urco nieco najdem..skus popozerat aj ty a verim ze nieco najdes....ak budem vediet napisem!!!
zdrc
Přinášim vam dáké to foto z výletu,kde jsem navštívil již květoucí MC.Pěkně se spravila po přihnojení a dnes jsem ji dal opět dvojitou.Jsem moc zvědav na tuhle odrúru,byl to výběr naslepo.
Zdravím vespolek a přidám nějaké aktuálne fotos AK,BG,AK jinde.Neco mi přerústá přez hlavu a neco roste divně.Všechny kyti dostali poslední OBM+Phytamim.Víc to hnojit nebudu,nechám to na přírodě.
foto1-2 Ak47
foto:3-větev Bg-jsem s ní sklamanej,nějaká divná je.
foto:4-Ak47-v jiném skleníku a v květináči(foceno mobilem)
foto:5-No name v květu