Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže teka uz si muzu jen přát aby ten krásný keřík krásně vykvetl
Trafo
P.S. Všechno to děsně rychle roste. Už to bude chtít přesadit veeen.....teda alespon ty starší, který mají mimochodem už odemne pěkně nalámáno a naohýbano na pěkné keře
Zálivka: Start-up (ředění tak akorát )
Postřik: Phytamin (ředění tak akorát )
Úpravy: Něco jsem ohnul drátkama a halfmoonama tot vše.
Ve skleníku se objevili dva samci - modely nevím jaky, ale vypadaj že nasazujou na koule.
Skleník roste bez problému. Jen jsou kytky nějak vytáhlý, ale to chápu vzhledem k podmínkám. Až je dám vem tak s nima něco udělám
Na mojem políčku to konečně roste. Purpura jede pořád (krásně se větví) a NLko konečně taky začalo růst - vyrazilo ještě jeden vrchol ale nějak podezřele rychle.
Foto 1: Massive attack
Foto 2: Nějaký lupení co roste v bedně
Foto 3: Něco na parapetu ve skleníku...
Foto 4: Ohnuté (konečně se to formuje podle mých představ)
stich kelimku co jsou ohynane bych to dal do vetsiho, jinak klidne muzu prestat rust, nebo poradne omezit, uz tetkom mi to pride moc velky kytky na tak maly kelimky
Zálivka: Voda z hadice
Úpravy: Cvičení s drátkem, ostříhání nějakejch listů (byly nemocné ), přesazeno (plagor lightmix with perlite) a nějaký štípance taky byly
Zatím to vypadá na tři samce a ctyři (?) samice zbytek se neukazuje.
Jedna kytka mne zklamala. Jde o jeden krásnej COBxnnSativa. Samec . Jinak ještě jeden Shaman a COB.
Samičky jsou Hashplant a to asi oba a ChXbb.
Na políčku jsem byl a fotil, ale nějak se spatně nahrály fotky do příspěvku a než si toho všim tak jse je smáznul. Jinak rosteme
Koukněte jak to nakonec dopadlo po ohýbání.....
Kytky se mi moc líbí
25-26 vysazuju ven
Foto 1: Massive attack
Foto 2: DpXem keříček
Foto 3-4: Výsledky ohýbání
Foto 5: Pána boha
Foto 6: Massive attack
Foto 7: COBxnnSativa ---- vypadá to na samce
Foto 8: Docela hezkej Shaman
je to tak to nl je trochu spálený , ale to se spraví-myslím, že to ve výsledku nic neznamená, pokud se to nezhorší
držim ti palce
a pusť je už z toho kelímkového vězení na svobodu...
Původní příspěvek od papaja je to tak to nl je trochu spálený , ale to se spraví-myslím, že to ve výsledku nic neznamená, pokud se to nezhorší
držim ti palce
a pusť je už z toho kelímkového vězení na svobodu...
Pracuju na tom je dostat ven, ale jak rikam povede se to az 25-26 drive to nezvladam