Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ph 6.1 cca.
EC jsem to nějak neodhadl a trochu to přepísk vypadalo to že mají malo dusíku a tak sem jim přiložil no se stane bylo 1.8
Vlhkost okolo těch 40 - 50%
Teplota 18-26 celsiových stupňů ( zatím mě nenapadlo to měřit v kelvinově stupnici)
předpověd na zítra jasno s možným zaléváním
powerjules: krásné mršky jen mám problém s tím že sem na druhé straně měsíce a poštou to neposílají.
ale už je mám jaksi taksi pod kontrolou
no co vám tady napsat příští zálivka bude asi čistá (s ph upraveným) voda a pak GS s BLOOMem nebo naopak no a pak flushing a flushing
hmmmmmm
chcete vědět víc ???
edit nějak mi tam žloutnou u listy jestli si toho někdo nevšiml. a nechce se jim se nafouknout nějaké nápady ???
opět šest dní uběhlo jak nic ani nevím co sem pořád dělal
a to sem zas tolik nehulil... no co
průběh gro-wingu stále stejný až na malý výpadek mého já a menší přehnojení kyti
a následné rozlazení PH metru(o 0.6 nic moc ja vím ale...) takže to krásky trochu schytali.
PH teda mělo být 6.1 ale nebylo
Ec jsme snížily na 1,1 pro pheno 2 a 1,5 pro jedničku
vlhkost 45% plus minus
teplota konstantní den 25 24 noc 18
fotky dodám za chvíli jen co zjistím kam ho zasejc schovala ( fotak )
k fotkam můžete na nich vidět co sem jim chudinkám provedl
a jak krásně to všechno jednička zvládla
Tak ať se to tu trochu pohne dodávám nějaké fotky a info že mi to nechcíplo.
Jelikož po první dávce 90k lumenů to kyti trochu rozházelo bylo za potřebí
snížit watáž aby to nedopadlo katastroficky.
Tudíž jsme jim na cca. 2 týdny dali jen 125W CFL modrého spektra ať se holky vzchopí
a vybudují silný kořenový základ.
Od 22. je má již a starost 400W metla a zda se ze jim docela svědčí.
Aji bych se vysr.... na nějaký květ a nechal to růst a růst ale to bych pak asi nedal.
Tolik kyslíku asi taky není zdravé.
No co ještě chvíli to bude růst něco se zaštípne trochu níž než je zvykem no a uvidíme.
jen pro informaci ty větší vitalnější jsou afganci a maple leaff a ty malé uprostřed jsou chroniky.
Hold řezy byly menší a teď nestíhají tak jim pomůžeme ne ?
ph držíme v rozmezí 6.0-6.1
ec nějak nemame čím měřit
teplota v rozmezí 22-26 stupňů celsiových
combo teploměr / vlhkoměr se vysra..
takže vlhkost můžem jenom hádat ale zvlhčovač jede přes den na plny výkon a v noci odpočívá.
V tu chvílí se zase kropí a zaléva.
Zálevka se skládá z 1ml Plagron grow pokaždé a 5ml Fortehum co 14 dní na 1 litr odstáté vody.
Fotky hmmmm většinou není co vidět pár společných fotek všech holek jeden detail atd. šak to vidíte.
píp
Edit: Já vím že sem psal že to bude stejný setup ale musíte uznat že sem moc na vybranou neměl.
Zdravím!Asi bych to už přepl a nemyslím,že by to potřebovalo doplnit ještě nějaké větve...budeš to mít alespoń solidně prosvětlené až se to po přepnutí ještě zahustí a spodky nebudou řídký...vypadá to good tak ať se daří :-)