Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 SmileR : nom,,,ja ich zasypem ,,,sak na to tam su tie flasky,,,ked si vsimnes,,nie su dosypane az po okraj ,,,len zatial som bol lenivy a nejsu az tak vytiahnute ,,
KATASTROFA ,,,z naklicenych mazarov mi vyslo iba 7 ,,,a z GWS iba dve,,,
no takze konecne sa s tym pohlo a oplati sa mi sem davat fotky,,,kyticky trochu vyrastlii,,momentalny pocet 5x MAZAR a 2x GWS,,,a v zemi uz mam dva no namey,,,a zvysok ide do zeme v utorok,,tu su fotos
SORRYv predoslom prispevku su zle fotky,,len prva a druha sedia,,zbytok tam chyba,,,,a nece sa mi to uz robit,,bo to trva hodinyy,,
fotky z 22.6,,,kytky sa uz vzpamatali z poresadenie a krasne sa rozrastli ),,,
takze vsetky pohromade ,,na vrchu su 2 slecny mazaretky ,,pod nimi z prva od nas dalsia slecna,,potom ide no name,,(krasne sa rozkosatil )))),,a dalsi no name,,pod nimi,,no name,,potom mazarica ,,a dva krasne stromceky GWS
takze uplinulo 5 dni a spravil som dalsie fotky,,,,,,jedneho mazara som vyskusal poriadne poohybat a porovnat vynosi s druhym.
1.na prvej fotky je celok
2.takze toto je ten spominany mazar,,
3.dalsi mazar
4. mazaaar
5. a posledna sliecna mazarietka
6. ZRAlocica ¨
7. a dalsia,,,vyskou mi uz je po bradu,,,tak dufam,,ze ma coskor prerastie,,,,
takze po vydatnych dazdoch som bol opat polievat ja,,,a prinassam jednu fotecku,,sorry za kvalitu,,fotene mobilom a trosku som sa asi pohol,,bo je to nejake rozmazle,,,no co uz,,,,,´
leto sa pomali chyli ku koncu,kytiz krasne nakvitaju........tak sa mi to luuubi ,,,(sorry za kvalitu fotos,ale pomaly sa stmievalo a nemam pevne ruky )))))))
takze hnojim este zvyskom Growthu od Plagronu,,,k tomu Bloom tiez od nich a najdlhsie kvitnuci mazar uz dostal aj PK13-14 od Hesi,,
no a podme na fotky,,,takze prva je mazar v 3,4tyzdni kvetu,,,,
secko ostatne zacalo kvitnut asi len pred necelymi dvoma tyzdna
MAZAAAR
dalsiiii
a dalsiiiii
a dalsiiiii
toto je chabe GWS,,oproti mazarom su o dost viac osypane,,,ako cukruje to krasne ,,nabuduce berem fotak a zrobim nejake makra