Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » hydro ve skleníku???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Je monžý hydro ve skleníku?
je to kravina
teoreticky...jooo...
jde to i prakticky
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ahoj k/-\pr!

Tu Ramon_Dexter pokračuje:

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=34784

Marihuana je dar.

Old Post 02-07-2008 v 18:51 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PetrP
Stálý Člen

Karma uživatele PetrP - 86% PěstitelskáKarma uživatele PetrP - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

no já jsem to o tom nepsal a rovnou to provedl viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...3439#post693439 teď už vím že v rockwolu to opravdu roste rychlejc a po mejch zkušenostech bych sázel až dnes a nebo zatemňovat a zatemňovat a ...... mám z toho džunglu co mi sežere 20l roztoku deně

Old Post 07-07-2008 v 08:17 AM
PetrP je offline   Profil uživatele PetrP   Find more posts by PetrP   Foto galerie člena PetrP   Click here to Send PetrP a Private Message   Add PetrP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jeffry
Nový Člen

Karma uživatele jeffry - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ahoj groweři chtěl bych trochu oživit tohle téma.

Mám problém se zalíváním skleníku, protože je pro mě velmi náročné se k němu pravidelně během týdne dostat, tak mě napadlo že bych to zalívání mohl nechat na technice .

Plán zní: Pumpičkou dovádět pravidelně jednou (pokud bude potřeba, tak víckrát) denně vodu v růstové fázi a směs hnojiv a vody v květové. Navíc mě napadlo až bude teplo a kytičky pokvetou nainstalovat tam 1-2 větráčky (ale to je vedlejší)

Problém: Vydrží směs hnojiv a vody nebo se bude kazit?

Old Post 10-04-2014 v 11:07 AM
jeffry je offline   Profil uživatele jeffry   Find more posts by jeffry   Foto galerie člena jeffry   Click here to Send jeffry a Private Message   Add jeffry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-04-2021 - Pěstování ve skleníku - 1 odpovědí
03-04-2017 - Venku nebo ve skleníku - 5 odpovědí
23-05-2016 - teplota ve skleniku - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás