Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim všechny growery a growerky. tak vam tady přidávám update fotos. vypada to zajimave na moji prvni sklizen budu happy uz pomalu kutim jak si udelam skřínku 1mx0,8m1,8m uz se nemuzu dockat
Naposledy upravil krasty1985 11-04-2008 v 16:58 PM
zdravim growery . pomalu ale jiste se budu blizit do konce .zbyva mi cca 30. max 35 dnu .je to proste super.testoval jsem zaštipek ze spodku . hmm dobrota. pěstu zdar.
hoj všem .přidávám foto z 8.týdne květu.uz se pomalu blížím do finále .jen chci připomenout co všechno mam pod lampou za kyti. 1x KC33 x Master Kush - ze semene . 4x Big Bud ,2x Chronic , 2x Jeck Herer , 1x Power plant
(a to je z řízku)
hoj groweři. je tomu už 60.dní na květu a jsem v brzkém finále. 3 kyti již šly pod nužky jelikož byly na 98%hněde chloupky.mam tam ještě sedm kytek tak každý den ustřihnu jednu.na začatečníka jsem velice spokojen a brzy se těším na rozjezd jíž zmiňovaného 2.indooru - aurora indika. přidam zde ještě nějaké fotky.jinak přeji všem začátečníkum hodně zdaru a uspěchu v pěstování.zdarec
Naposledy upravil krasty1985 21-04-2008 v 10:03 AM
zdravím vas groweři. jelikoz ted nemam moc casu sedet u PC. tak uz je sklizeno a usušeno . jsem velice spokojen jak s kvalitou tak výnosem. no abych nezapomel na přatele tak posilam poděkováni Kozmírovi za kvaliztní řezy a spolupráci . celkovou gramáž sklizne vám neřeknu jelikož jsem lenivec to převažovat.ale tipuji cca 200g cest