Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čavte,tak vec sa má tak.Dnes som bol na políčku ,vyzerá to veľmy pekne,objavil sa mi zatial iba jeden samec,dúfam ,že ich nebude viac Tak a nejaké foto ,ale iba také na rýchlo fotené ..
Zdravím!
Tak som tu aj s new photo.Na políčku to vyzerá dosť biedne ,ale čo by som aj mohol čakať od políčka na ktorom je 3 hodiny primého slnka Na budúce budem aspoň vedieť! Zostali mi 3 rastlinky (Shiva Skunk,NL,Papaya) Všetki majú okolo 0,8m !
- A toto je ten najvačší problém ,na každej rastlinke mám od spodu žlté listy ,čítal somna G,že je to nedostatok dusíka,tak čo mám teraz spraviť ? Kúpiť Plagron Grow ,alebo už mám rovno kúpiť Plagron Bloom ,alebo niečo iné ? ..
2Trafo: Jasné že rastlinka nemože uchovávať počas rastu všetky listy ,ale na políčko chodím raz za týžden a vždi keď prídem rastlinky majú 2-4 najnižšie poschodia žlté a posledné 2 už hnednú,tak neviem.A rastlinky ešte nekvitnú.
2Marokanec: No bude to asi najskor tím,čo píšeš.Na každú rastlinku som dával 20l substrátu,takže je zrejmé ,že už prerástli korene do povodnej zeme Koľko sa ti tá Belladona spamatala ?
A nemože to byť niečim iným ? Aby som to nespravil a vobec to nepomože .. A ináč dík za rady !
Mne zežlotly takhle řezy. Pak se úplně zasekly. Teďka když je nepohnojím tak nerostou když pohnojím tak zase jedou.
Podle mne je hovadina aby takovyhle kytky naplno prorostli 20L a i kdyby tak v čem je problém? Pořád maj přece tu díru a dost prostoru v ní na rozvoj kořenů.
no ja teda nevím pestuju poprve ale spis mi to prijde nedostatkem vody a kdyz do vody rozpustis nejekou dobrotu pro kytku jedine dobre mam kytky v kyblikach ale i primo v zemi a muj nejhezci keř je v zemi dira byla cca 30x30x20 cm a naplnena kompostem do ni mala kytka ted jen zalevam a hnojim obyc hnojkama na kytky a roste krasne takze bych rek ze to nebude prorostenim protoze okolo neroste ani tráva takze zem nic moc tady je http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=254363
Původní příspěvek od Marokanec
Určitě je to nedostatek dusíku a sám musíš vědět jakej jsi dával substrát(jaký má NPK, PH) a jak hnojíš.Pokud tyto dvě věci máš v pořádku,tak jedině že to prorostlo a ta půda kolem stála za prd,takže pomalu odumírají
Substrát som dával obyčajný z kauflandu PH tuším 6 - 7,5.. NPK nepamatám.Myslíš,že stačí keď hnojím raz za týždeň tím Biobizz grow? 3ml/l ? Jednej rastlinke tak 0,7l ??
Dnes som bol na políčku.Ostali mi tam 2 rastlinky(Shiva Skunk a Papaya) Obidve už kvitnú asi 2 týždne.Keď to vobec výjde do konca ,tak počítam,že z toho bude maximálne 5g
Ale CHYBAMI SA ČLOVEK UČÍ a toto bol moj druhý grow,takže to neberem ako prehru
edit: Keby ste mali semiačka nejakých outdoor odrod ,tak mi určite písnite PM ,nejak sa dohodneme Na budúci rok to chcem už fakt vymakať.Nech sa vám všetkím darý ,keď už nie mne