Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...seknul jsem to 23.září k ránu,nechal sušit 14 dní,a pak jsem si jen užíval tu zhulenost....120g suchého,listnatého,ale velmi oroseného a kvalitního materiálu zmizelo během měsíce a půl....no a chut byla taková ovocně-anýzově-zemitá,ale to "high".....výborné.....taktéž velmi rád vzpomínám
Jinak to že to bylo listnatý byla moje chyba,v době růstu i květu jsem drasticky stříhal listy.....všechny.....takže proto tak listnatý,naštěstí to už nedělám a dělat nebudu,přišel jsem o výnos,ale kvalita vynahradila...
Zhodnocení
....pěknej outdoor,sice z jara moc moc samců,až to hezký nebylo,i čorek bylo dost........ale léto to vynahradilo,a i když jsem zasadil koncem června,tak noname fialka to vytáhla do konce září na 2,5 metru s 120g,což je pěknej potenciál...
Skleníkovky nepočítám,to se všechno povařilo a snědlo,že to ale dávalo...
Každopádně jsem rád za každej outdoor,ted budu doufat že bude jen lepší a lepší,kytky silnější a modely vonavější a orosenější...