Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle mě trápí na 2 rostinách takto začínají hnědnout listy od konečků a navíc jsem viděl několik mušek vylézajících ze zeminy. NEvít pls co to je a co proti tomu použít?
No tohleto 100% litalo,ale nikdo neřiká že ty havěti tam enmůže bejt víc-dnes sem objevil na jedné rosline trochu ,,okousanej'' list, což mě docela vyděsilo...
Čus, jestli máš hlínu z nějakýho hobby centra, tak tam tydle mušky bejvaj skoro pokaždý, měl sem jednou pytel ve skřínce a každej večer sem u posteel zabíjel mušku co mě otravovala pak sme otevřel skřín a ty krááávo bylo jich tam asi 150, tak sem je sejmul biolitem a hlínu šoupnul na balkon. Ty mušky mi připadaly jako uplně stejný jako ty, když se zkazí ovoce tak ty svině co na tom sou.
kapr: Zdar chlape,pocuj len som sa chcel opytat ako to vlastne mas s tymi rastlinami? lebo zo zaciatky threadu to vyzeralo ze budes mat v tej skriny rozne stare(velke) rastliny,co sa stalo s tymi papayami co si daval klicit neskor? pytam sa len kvoli tej sieti,mohlo by to robit problem, ak by bolo rastliny nerovnako velke
Have a problem? Make a point. Take it easy,roll a joint.