Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ktem sifonkam ...často sem slyšel jim říkat céóčkový bombičky ...jsou to ty starý kovoví bombičky s hlinikovou zatkou jak se rvaly k taký tý nádobě a onoto dálo dovody bublinky a schladilojí to....
myselsem jakoto propíchovat a obohacovat vzduch co2
zdar a a a a sílu
takže neska sem odhalil prvniho černeho pasažeza (kluk jeden pitomej) byla to nejvěčí kytka 2x něž ostatní
dale sem našel první samičku a další taky vypada na holku ale nejdeto řict 100% ...jen jeden malej chlup
dalši kytky neni poznat ubec
ten samec me sere fest ale už vysí zhurunohama a asi skončí v mlíku
čajec takže po prozvracenym vykendu sem se vrátil domu (chyt sem nakyho bacila no chlast a bylo to hooorší jak po chlastu )
kytky muzu sčeknout až v 6ráno páč neska sem stihnul už jen zhaslou lampu ..(o 5minut) takze info zitra
->lamaterusi maslo bych udál strasne rad ale jestim moc práce a vařit mužu jen vtakym chlivku na starejch kamnech takze neni sranda anito mliko njn cose dá delat
2kytky nekvetou ale dělaj něco divnýho v místě květů jim narůstají větvičky prostě haluz nechápu todle se mi stalo jednou na outu na 3kytkách a byly to samci takze doufam ze se ztohodle spamatujou a vystrčej blizny
ubec se mi to nelíbí páč je jistá jen jedna holka
a dále...
3samičky..
našel jsem ženyjální věc DRÁAAT krásně sem ho zohejbal a naštípal a .................................
rostlynkám sem rostáh větve tzn 99% na plném světle především menčí větvičky
mnohem lepší něž před odebránim 4. kytky
ptz se uvolnil velkej puclák od samce tak jsem přesadil jednu květinku
omlouvam se čekajicim na fota ale foták se kemě nedostal takže zitra nafotim mobilem
paličky začinaj cukrovat a sou přijatelně velký .líbějsemi
zatim čest
a dalšíí
je to teda 12den kwětu paličky krásně cukrujou a veskutecnosti vypadaj vecí jak na fotkách
taky je konečně vidět zě jde o satiivu krasně tenký lístky u vršků
zdravíím
fotoaparat nemám tak jen popiss páličky krásně rostou voněj
..krásně cukrujou
květiny po case pootáčím aby se to světlo nanich víc vyřádilo
zalívám litr/rostlina/den nekdy míň hnojím obzálivku
hnůj 4ml plg bloom / litr + 1ml enzimy
postřik už dva týdny nedělám s hnojivem a momentálně občas pokropím rosprašovačem a uplně stříkat přestanu za týden
to je tak asi vsecko dobrou noc