Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
memento na me udelalo fakt dojem docela hustej film a rozhodne ho clovek muze videt vickrat, zvlast kdyz jste si pred filmem zapalili proste hukot.
Jo a dost jsem se zasmal u Shreka je to delany na kompu ale je to takovej jednoduchej film pro odpocinek a zasmani.
Videl nekdo z vas "klepani na nebeskou branu" je videt, ze nemci umel delat vic nez nejaky akcni serial (ala usa).
Jo a doufam ze zas budou davat Cervenyho trpaslika , to byl dobrej televizni relax.
Na Mulholland Drivu sme byli s kamošem ve Scale v Brně hneď na premiéře a teda mazec. Do toho zlomu ve dvou třetinách nebo kdy - otočení klíčkem - jsem si říkal, no fajn pořád jsem jakš takš v obraze a najednou bác. Ric Křust, Groar, Thud. A s kamošem sme jenom hleděli. Ale výborný - ta záměna - to mi došlo, ale jeno tak na okraj.
Teprve za nějakej den jsem viděl reklamu na film mysimže v Cinemě nebo v Premiéře a je tam 10 rad přímo od Lynche aneb 10 klíčů k pochopení filmu.
Bylo tam přímo psáno čeho si máte všimnout - např. "sledujte stínítko lampy" apod.
Mulholland Drive se ale nedá úplně pochopit, to Lynch určitě nechtěl, prostě temné stránky duše. To je prostě .... Lynch. Žádné happyendy a podobný americký sračky.
...a Eraserhead - to je šílené psycho.
A jinak Monty Python - bez konkurence. Nedávno sem v rámci projektu 100 zhlédl Meaning of life.
A ptám se (už poněkolikáté) : Viděli jste někdo (někdo z growru myslim už psal že jo) The Magic Christian - Kouzelný Kristián s Peterem Sellersem a Ringo Starrem ? Jestli to někdo máte možnost vidět, všiměte si jak v tom vlaku bude mluvit o firmě, představí Youngmana Granda (Ringo) a potom je všecky vyhodí, všimněte si co má za sebou napsaný za svoje oblasti působení.
Ten film je prostě absurdní výsměch penězům.
Taky jsem moc rád že dávají Twin Peaks - tady mám ještě mezeru (a že jich mám hodně).
Mějte se fajn a dobrým filmům zdar!
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
THCede,jo Magic Christiana mam snad i na videu, výborná věc, výsměch konzumní společnosti, je tam vidět to dědictví šedesátejch let...
Monthy Pythons is numero uno, ty lidi jsou pro mě zárukou kvality i v pozdějších projektech (viz filmy Terryho G.), BTW: Svýho času jsem byl docela překvapen jejich provázaností s tehdejší hudební scénou - myslim, že zrovna Svatej grál spolufinancovali Zepelíni a floydi
2 TheCed:
Magic Christian dávali v televizi, že jo? Viděl sem to a je to prostě skvělý! Když se tam lidi topili pro prachy v ňákejch těch sračkách...Prostě nádhera
2 frexam:
Klepání na nebeskou bránu je jeden z mejch nejoblíbenějších filmů a můžu na to čučet furt dokolečka
"Už sem po operaci?"
"Jo, umřels a teď seš v nebi! Já sem Bůh a to je Svatej Petr!"
"Sallam Alejkum."
Když sme u těch Pythonů, tak viděli jste někdo Strach a hnus v Las Vegas od T. Gilliama ? Výborná parodie na téma drogy. Smál sem se celej film, až sem se za břicho popadal. I když film je někdy hnusnej a dost násilnickej. Ty "vyjetý" stavy sou tam neuvěřitelně vtipně zpracovaný a popsaný. Vynikající jsou i herecký výkony dvou hlavních "hrdinů". Johny Depp a
ňákej Benicio Del Toro.
........... "sbal prachy a vypadni"...to je taky ukrutnej M A Z E C!!! :-)) Zvlaste koukat na to zkourenej je fakt ulet...kdo jeste nevidel D O P O R U C U J U :-))
Jo strach a hnus je good a ty scenky na tripku jinak nekdy zkouknete od Romana Polanskiho - HNUS , to je filmecek , spis realisticky pohled na zhorsujici se schizofrenii Catharine Deneuove (nebo jak se to sakra pise????) ;D fakt ty halusky a celkovy dopad na divaka , uzasnej jedinecnej film,vrele doporucuju!
Muzu jen souhlasit - Strach a hnus je sice hustey, ale dost jsem se u toho pobavil - uz jen v uvodu ta scena s netopeyrama, nebo ten chudak stopar...
Ted minuly tyden jsem byl na docela zajimavym filmecku - mexicky, jmenuje se to Amores perros (Laska je kurva) - docela husty, docela ujety...
Amores perros sem taky videl a dostalo me to natolik, ze sem na to musel jit podruhy. Za posledni rok nejlepsi film, co sem videl. Vloni byl dokonce nominovanej na Oskara (spolu s Musime si pomahat, Tygr a drak). Nechapu proc nevyhral. Jeste jedna poznamka, film tady prekladaj jako Laska je kurva a pritom je to Laska je pes. U nas proste filmovy tituly prekladaj tak, aby uz nazev vzbudil zajem.... videl sem ale daleko horsi preklady.
jasně - co to je normalíi ? Ale krásně tam byly vykresleny charaktery těch postav právě skrzeva jejich lásku. Ta v nich probouzela ty "nenormální" věci. Třeba ta modelka a její psík.... mě se hlavně líbilo, jak to bylo zasazený v těch kontrastech.
Moc sem to tu nepročítal, ale vzpoměl někdo z vás na Ženatýho se závazkama??? (občas taky dost dobrý hlody..)
A taky v pohodě sou filmy od Tarantina (Pokoje a samosřejmě Pulp fiction, atd)
Ha, tak toho Ženatýho... jsem teď nedávno viděl, když jsem přišel domů s konopnýho dýchánku. Výborný. Ani jsem se nemusel doma přetvařovat a chechtal jsem se na celý kolo (byl to díl, kde Peggy vysypala z Alova barbeque-grilu kultovní a jedinej správnej, uleželej popel a děcka ho pak nahradily popelem Marcyiny tetičky). Korunu tomu následně nasadil seriál Jistě, pane premiére. Těm, kdo ještě nemají politiky plný zuby, vřele doporučuji
Jo zenaty se zavasky je dobry, ale ted jak to davaj po druhy tak uz me to tolik nenatchlo jako pred lety - vubec nevim cim to je ale je to tak.
Jinak ted jak davali v bedne Starwars tak sem si vzpomel na jednu dobrou parodii - Space balls nebo tak nejak Nevic si pamatuju ja sou na ty pousti a von rekne procesejte to tady, a pak jen zaber na ty velky hrebeny, nebo zaradte absurdni rychlost. - No asi to budu muset nekde sehnat.
Jinak co si myslite o filmu HRA - taky docela peknej filmecek, ne?
Chlape, máš pravdu,
jaks citoval to ode mě o těch happyendech - tyjo jak jsem si to přečetl, úplně mě polil mráz po zádech ! Jak sem mohl napsat takovou blbost. Exemplární příklad Modrý samet a drozdi... Formuloval jsem to fakt hodně blbě, aniž bych si to uvědomil.
Já sem to myslel spíš na ten Mulholland Dr., viděl jsem to sice jenom jednou, ale nějak se nerozpomínám na jeho happyend (bylo to spíš takové pššš - SILENCIO).
Ale rozhodně K+4U za to, že sem si díky tobě uvědomil, že musím zhlédnout ještě hodně Lynche (abych mohl rozumovat).
Jo a na 3. díl Twin Peaks se už žhavím...
p.s. Byli ste někdo na nějakém bloku filmů v rámci akce Jeden svět ?
Včera sem byl v Brně v ARTu na dokumentech o holocaustu a 100% White - o náccích.
Dneska jsem chtěl jít v 21.00 na blok Globalizace s r. o., leč už včera bylo vyprodáno . Nechápu proč to třeba nedají do více kin. Přece v Brně je moc lidí, kteří by na to rádi šli . Jestli se někomu poštěstí(lo), tak napiště jaký to bylo.
[Edited by THeCed on 23-04-2002 at 07:25 PM]
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.