Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no podle me to mas trosku vic zarostle. No jak se rika nic se nesmi prehanet kdyz to trosku oberes nic se nestane je to tvuj boj a tvoje kyti !Tot muj nazor
2Dracula:ja som ti uz pisal ze ten samec velmi genetiku nemeni..malo by to byt silou take iste ako ten sklenik...pod lampou a s hnojkami hadam este aj lepsie...ale 4 sluky je dost..
Tak dnes je to prvy tyzden po prepnuti na 12/12 a rastlinky to viditelne pocitili.Zacali sa vytahovat vrcholce a objavovat prve chlpocky...Papat dostavaju Biobloom s kvapkou Topmaxu plus Biogrow,raz tyzdenne Fishmix.Postrek je Phytamin a Algamic.Vypada ze im moje menu chuti.....nie nadarmo som chodil za kuchara.
hm nebylo by dobry tam k tomu soupnout i tu enviro? cim vic svetla tim lip.. vynos by se urcite o par Gcek zvednul .)
teda pokud ti nebude vadit vetsi cena elektriny
2 Sol:Elektrika by ani nebol problem ale v skrini uz neni tolko miesta a uz by som nezvladal vykrit teplotu aj ked Enviro velmi nehreje...nasiel som pre tu Enviro lepsie vyuzitie a uz svieti v novej matkarni...
Tak zdarec Grow People!!!!
Tak opat nove fotos z 11 dna kvetu...Blizny sa uz pekne ukazuju a zacinaju sa formovat vrcholce.Robia mi radost...Ten sodik im dal druhy dych.No,dost bolo slov ved sa sami pozrite......PEACE
Dnes to mame uz druhy tyzden co su rastlinky na 12/12..Krasne sa to tam formuje a ja si neviem oci vyocit.Zacal som boj s voškami ale uz som to parkrat zvladol tak to hadam zvladnem aj teraz.Prvy krat idem skusit postrek vyvarom z tabaku tak som zvedavy ci to zaberie........Je napadnuta len jedna na spodku tak hned konam....Zatim sa majte!!!!
2 Volta:Ja maslimm ze 150W sodik je lepsia investicia ako 200W usporka lebo ten rozdiel medzi 125W envilo a 150W sodickou je brutalne viditelnejsi a to nehovorim o hrubke palic.....ta 150W stala fakt za to.....!!!!
....31 den 12/12... Dostali novu krv v podobe novych hnojek samozrejme od BIOBIZZu.Tie co som na ne pouzival boli uz asi rok stare tak som sa rozhodol pre transfuziu.....
Tak konecne doplnam nove fotos...je to 38 den kvetu a nove hnojky ucinkuju v plnej sile...lampu som dal o nieco vysie lebo to priamo pod nou nejak pomaly rastlo ale uz je to v poho...
Posledne foto su trojicky ktore neskoli ani Usama...
2:MEDICINEMAN neviem cim to bude ale hnojkami asi nie.Uz od malicka tak cudne vyzerali ale asi len po dvoch konarikoch z dvoch WR....a nezmenilo sa to do teraz a ani sa to nerozsirilo ani nezmizlo...tak neviem...