Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarek, hele ja to tam mam taky, ale nezjistil jsem jestli to necemu vadi...podle me to je diky castejsimu zalivani a celkove tou vodou z kohoutku nicïm jinym....fotoz dohodim zejtra
to Juli: to něco zelenýho jsou řasy. Kořeny nemají být na světle, proto jsou normální květináče neprůsvitný. Něčím to polep nebo obal, např. noviny, prostě něco. Pozor na hnilobu.
ZDRAVIM no schanel jsem test na mereni ph vody no a nejdriv sem sel do kvetinarstvi tam nemeli tak me poslaly do drogerie tam tez nemeli tak me poslali do lekarny a tam taky nic no tak to me tede poser :-) dnes sem si obednal ben test + nake hnojky pres net
do lekarny
ty vole, posilali te od certa k dablu, a co takle zverimex???
hele a k tem hnojkam, objednals i kyselinu na srazeni ph? ptz pochybuju ze tvoje voda bude mit ph 6.0 ..
ZDAREC LIDI NO CEKAM UZ JENOM NA MOJI OBEDNAVKU JINAK KYTI UZ MERI Z 15 CM TA JEDNA KAPKU UMIRA NEVIM PROC CI TEN DRASLIK ???? JINAK OSTATNI JEDOU JAKO O ZAVOD + ZITRA BUDU MIT 3 SAZENICE SUPR SKUNKU :-)
cus
vzhledem k romu ze maj cca 25 dni od kliceni tak bych je mechal jeste aspon minimalne 10-12 dni a dal bych niz lajtku ptz mi pride ze sou hodne vytahly . pak samosebou nasadit retku a zacit prihnojovat-- verim ze se ti to povede dotahnout do zdarneho konce
saiklon - DIKY TI ZA VSECHNY RADY REDKU UZ MAM 220 W+ PLAGRON ALGA BLOOM A PH SEM DAL NA 5.8 JENOM FURT CEKAM NA TU BLBOU ZVLHCOVACKU FURT JI PRY NEMAJ NA SKLADE UZ ME TO SERE