Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ZeeGun Thy whole jaký tři dny tmu??!! Jdi za tim co ti to poradil nejlíp s bejzbolkou a pořádně ho natři, klidně řekn žev tě posílam já
Prostě a jednoduše několik dní tmy se využívá když ukončuješ grow aby kytky vydaly vše co nabraly.. A ve fázi přechodu na květ by ti to po třech dnech tmy tak maximálně zherméšovalo..!!
A proč by to mělo jako zhermáčovat mi řekni?já tuto metodu používám běžně,než přepnu na květ tak dám 3 dny tmy,aby kytka rychleji nakvetla,takhle to dělám roky a ty napíšeš,že to zhermí jo? no nevim,mě nic nezhermilo
Jestli myslíš,že kytce uděláš stres,kvůli kterému zhermí,tak to není zas tak pravda,kytka cítí,že se mění perioda a že by se měla co nejdříve pustit do nakvítání a nejsem sám z groweru kdo to dělá
Nic proti,jen názor.......ověřený
hele outdoorista ma pravdu že to urychliš ale ma to tu nevyhodu že diš kytka ma 3dny tmu tak se ji vytahne mezera mezi patry a to je špatny .ˇA nekej stres muže mit spiš bych todle praktykoval u řezu tam je zaručeno pohlavy ale ze semen to skoušet nebudu rači pojedu 12/12
hele lidi tak ted sem malem vyhořel ve skrini se mi udelalo teplo vypadly vetraky a 2kytky schoreli zbytek zvadlo snad se proberou ale treba u tibeta pochybuju a ss*ss ta nejhezči kyti je na pul spalena myslite že to bude mit vliv na samce *samice????
jj s tibetu sem jeden řizek udělal nechyt se no oni žijou ale sou trosku v soku a spaleny už se to nestane až zjistim pohlavi pc box přestavym ale až to zjistym no a pojedu asi scroog
tak jěště fotečky papaya *tibet ma uplně odlišne listy od ostatnich kytek ale děla mi radost na to že je nejdal od vybojky roste nadherně no posudtě samy
tak ještě naky fotěčky kytičkam sem dal grow na rust +bloom a roots na kořinky a postřikal phyt-amin tak doufam že to poroste dobře kyti se nevejdou do pc boxu ted budu stavět novy pc box ale višši tak snad bude lepči no uvidime
tak kytky se nevejdou do boxu takže musim vyrobit novej box tak sem se rozhodl pro konstrukci z trubek potahlou folii tak na praxi sem si vzal stare kary sitě rozřezal obrousil neměřil a svařil konstrukci a natřel zakladovkou konstrukci potahnu folii a vetračky a stinitko uchytim na konstrukci a myslim si ze tato skřin se bude lepe chladit a rozměry noveho boxu sou 70*45*20 v* d *š