Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak som dneska z rastliniek odstrihol zopar vetviciek a snazil som sa spravit nejake tie klony tak som zvedavy ci sa to podari a este som sa narychlo snazil spravit nejaky ten box na tie klony
mimochodom na buduci piatok bude doma cooltube tak to snad bude zas o nieco lepsie teda dufam
a je to fotene len z telefonom fotak sa mi pokazil ale budu aj foto aj lepsej kvality.dneska som bol pozerat nejaku odrodu na dalsiu varku a bude to pravdepodobne afgan kush a chronic
no uz je to prapnute na kvet vyse vyse mesiaca ale sodik tam je este len druhy tyzden a predtym to bolo pod usporkou a v malom priestore tak sa mi moc vytiahly do vysky a to bola ta chyba ze to tak prerastlo a este keby som predtym viac cital tak by som sa dozvedel skorej ze na kvet jedine sodik
no no to 4kilo robi divi a uz sa to zacina pekne ligotat
tak kvetinky mi jaksy prestaly rast a tak som rozmyslal cim to moze byt a zistil som a poucil som sa ze netreba podcenit velkost kvetinaca takze zajtra ich musim este presadit nech lepsie dozreju a presadim ich pravdepodobne do plargon bat-mix