Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
připadáš mi jako buh,kterej si diktuje svoje tempo,protože pokud je tohle 9.den květu,tak to teda respekt,ale poněvač máš 4.1.přepnuto na květ,tak tohle bude asi jen překlep.
Abych nebyl OT,tak jedu prakticky stejnej setup,tak budu porovnávat výnos pod tím 25O....
Chtěl bych tuhle genetiku zkusit oreginal od mandala mika,ale moc nevím,jak se Ti to zdá? Dobrá volba....??
Jinak pěstu zdar .)
Zdravím vás..zase po nejakom čase, snáď už, o niečo zaujímavejšia aktualizácia
Pekne to kynie
WS
G13xS1
WS
WS
WS
WS
K2..tie dve nepekne palicky, to je K2 v kokose hnojena 4 power od KLUCÍ z Vrsovic. Taka svetla bola aj pred tym ako som ju trochu spalil (myslel som ze by si dala trochu naviac) takze jej urco nieco chyba a to hnojivo nebude uplne onco ako tvrdia. Ta druha je normal v hline, hnojena BioBizz a Vermesfluidom a kuknite na nu
Po problemoch mi ostalo nakoniec 5 slecien z 9 tie to nevzdali a zacali prijimat potravu. Asi sa trochu zastavili, potrapili tak predlzim kvetenie o par dni naviac ???
Celkovy vynos bol cca 150 g...nevazil som to vsetko naraz...nieco sa zhulilo a tak...pozname to....
U mna vyhrala G13&S1 kvoli voni pripominajucej papayu ci ine exoticke ovocie, aj na chut bola prijemna....u kamaratov zvytazila v tomto peste jednoznacne K2, silna skunkova chut aj vona...White satin sa javil ako priemer ale neda sa to objektivne posudit vzhladom k chybam ktore nastali.
Bohuzial nebol mozny preplach destilkou, kedze som to sekal ako bola potreba z dovodu usychania kvoli poskodeniu korenoveho systemu...holt som vsetky vlivy nevychytal a poriadne sa to prejavilo...
Z tej najkrajsej kytky bolo 35 g sucheho...aspon to povazujem za uspech
Uspech? Neuspech? Tazko povedat. Bol to prvy pest tak nehodno hodnotit. Ale hlavny ucel bol splneny.
POZOR: Obrovsky Bacha na zmagoreneho clena (((( jaming))))) nepodnikajte snim absolutne nic je to odrbavac prvej triedy,je schopny obtiahnut Vas o tazke prachy,,je schopny vsetkeho.....takze bacha nanho...