Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Crashik: Jj ma pravdu. Kyticky budou jen rady ze budou mit vic mista n koreny.
Jinak uz ti prisel sodicek?? Hned jak prijde tak ho tam nasroubuj a pekne jim svit...uvidis co to udela....
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
crashik: Jo kamo tak to mi spadl kamen ze srdce ze se zadna nerozbila. to vis nakladani cesky posty s baliky neni moc ferovy......tak sem to dal aspon jako krehky. Doufam ze se ti to podari zapojit spravne...ve FAQ mas na to i schema. A ani pro amatera by to nemel bejt problem zapojit. Jen si dej pozor na kabel k vybojce. Mel by to bejt vysoko-napetovej.
JA sem tam mel teda obycejnej kabel na 220V a behalo to krasne. .....ale to je na tobe....jesli radsi experimentujes nebo nebo jedes na jiostotu.
Mno a jakmile rozsvitis tak nahod fotky vid
Nové Světlo
Son-t 70w !!!! Konečně pořádné světýlkoo!!!
List Odraz světla
Na odrazovou folii nezbyly peníze takže jsem box vylepil bílým papírem.Bohužel...Časem se to snad spraví!
Stínidlo na výbojku-není,nemám keš ani možnost si vyrobit,ale jak budš čas,zajedu na garáž něco vykutím,snad se to bez toho zatím obejde...
Teplota a vzduch
Čekal jsem že se teplota nějak výrazně zvýší,ale byl jsem překvapen...
Zatím se teplota drží na 27,9°C
Větrání zůstalo stejné,jen jinak připevněné...
Jak si vedou kyti
Kyti si vedou nádherně,No-namko jsem znovu zastřihl a z dvou výhonků rosou další 4 a mají krásně tuhý stonek a nádherně se košatí.
Papája roste poněkud pomaleji tak uvidíme jaké změny se sodíkem dorazí,taky jsem je zaštipl.
Crashik: Super konecne neco.
Ten papir se mi nezda moc fajn. Aby nebyli problemy s vlhkosti....
A ten sodik dej urco o hodne bliz....klidne 10cm nad kytky...takhle se ti budou strasne tahnout nahoru..
a stinidlo naky koukej co nejdriv vykutit...nezda se to ale je to hooodne potrebna vec...
vršky kytek jsou cca 12cm pod výbojkou,myslím,že je zbytečné instalovat květníky výše...Za cca 1-2 týdny budu instalovat pletivo a ještě jeden týden a budu přepínat na 12/12 ... Papája mi ale dělá starosti,nějak pomalu roste a je strašně malá oproti No-name...Ale na druhou stranu nemám ani 24h výbojku a už se oběvují vrcholky na zaštiplách papájích...Podle mě jim to vyměnění zářivky za stínidla je příjemné
Kyti jsou nádherně husté,jen no name,ma semotamo ve spodu suche odpadle listy,nevim cim to je ... A nejvetsi kyti je cca 7cm od výbojky,tak doufám,že mi moje holky nepřerostou.Zatim jsem pouze hnojil krystalonem,ale zítra jdu do města tak koupím něco lepšího (ale co?).
Rád bych připoměl že je to zatím testovní grow,ve kterém bych se chtěl teprve s pěstováním seznámit a až kyti odkvetou,tak pořeším celou inovaci skříně a nebudou semínka,ale řezy...
Nebo za pade 3m2 odrazová černobílá folie greenshopu a zrovna když tam budeš investuj do hnojek. Do začátku ti doporučuju AH,GHčko nebo Hesi jednoduchý dávkování prostě žádná velká alchimie, jinak stínítko je určitě důležitější než si myslíš viz http://www.greenhome.cz/clanky/109/ , asi by to chtělo víc číst a ještě jednou číst než se do něčeho pustíš kámo. Ale na druhou stranu píšeš,že je to jen na zkoušku a i tak to máš pěkný.
Jo ještě, zdá se mi to nebo ten ventilátor má světelný diody,aby ti to teď po přepnutí na květ nedělalo bordel, zatím čest
To Tqmasek:Ne,vypiná se s výbojkou,jinak stínidlo nemám,protože na něho nezbyly prašulky,do příštího growu spravím,vím že i Ten papír je shit,ale nemám na skříňku a holky moc času,tak to vše rekonstruuju až ve grow round 2 Jinak děkuju
To ZeeGun:Stínítko a folie - už šetřím Kyti to snad nějak ten začátečnický grow rozchodí a já před druhým groowem rozbiju prasátko a kupím vše potřebné...Děkuji
jojo!Jestli to stihnu,tak to pořeším,taky jsem o tom uvažoval...Diky Nepro za radu,ale neví,jestli bych tam nad karton,vybojka má přecejenom dost stupňů a nechci aby hořelo,to radši počkám na grow 2 ...
Jinak obědnal jsem si Plagron Terra Bloom 1 l + Plagron Alga Grow 250 ml ... Jedno na růst a druhé na květ....Myslím,že je to dobré hnojivo,nebo se mýlím?