Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
salute growery rad by som sa dozvedel nieco o dalsich pripravkoch AH g/b excellarator, enzymes+, a root stim. ako ich pouzivate, rozne mixingi a tak.ja pouzivam system striedania - medzi kazdym hnojenim, kompletne preplach odstatou H20 pH6,0 riedenou z tretiny destilkou, kvoli nizsiemu obsahu vodneho kamena.
moja otazka:kedy pouzivat enzymes + dat ho medzi jednotlivymi hnojeniami do cistej zalievky, alebo mam radsej aj enzymes+ striedat s cistou zalievkou? myslim hnoj,h20,enz+,h20,hnoj,h20,enz+,h20,hnoj,h20,enz+...atd
poradite ako to mate zmaknute Vy? dikes
Ruka v ruke s pokorou a trpezlivosťou vpred k bohatým žatvám
moja otazka:kedy pouzivat enzymes + dat ho medzi jednotlivymi hnojeniami do cistej zalievky, alebo mam radsej aj enzymes+ striedat s cistou zalievkou? myslim hnoj,h20,enz+,h20,hnoj,h20,enz+,h20,hnoj,h20,enz+...atd
enzymes+ můžeš dávat v klidu k hnojivu do rezervoaru, v pomeru 1m/1l, ale taky neni na skodu (myslim hlavne v kvetu) kdy do nich peres hnojivo co to da, dát kytkách 2dny pauzu pouze enyzmem+ a vodou. Enzymama proste kytkam urychlujes metabolismus
AH exceleratory zatim nepouzivam, ale davaj se spolecne s enzymama, jak to nevim, klidne bych jim to neraval do tech 2dennich pauz.
predstavuju si to asi takhle (porad dokola):
ŽER - hnojivo v rezevoaru
DOŽER, STRAV TO A PRIPRAV SE NA NOVOU DAVKU - 2dny na ezymech a exceleratorech
MOJE OTAZKA VŠAK ZNÍ, JAK ČASTO HNOJIT DO PUDY A V JAKYCH POMERECH. VE SVEM DRUHEM THREADU 2006-DRUHEJ POKUS PISU KOLIK TOHO TAM DAVAM, ALE NEVIM JESTLI TO JE DOST (ZDA SE ME ZE NE)
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
čau všeci growři,
Kvůli tomu že momentálně neni tolik peněz jak by asi mělo být mi nezbylo nic jinýho než koupit zatim jenom AH-bloom a Ah-Root stimulator protože začínám nezvládat matinky.Budu muset rozjet sog bez růstový fáze. Potřeboval bych prosím poradit jestli má význam tímhle hnojit, nebo jestli je hodně nutný dokoupit ještě jiný hnojky či doplňky. AH je tří složka v podobě Grow/Bloom/Micro žejo. Je mi vůbec k něčemu ta samotná bloom složka?
Tyhle doplňky jsou jen vyhozené peníze. Jedu jen AH, Enzymy na proplachy, PK a nakonec ripen. Jenom ty doplňky rozhazují Ph nic víc. Hnojiva jsou jen částí vspěchu. Důležitější je zachování optimálních podmínek a kvalita genetiky.
Prosim o radu, mam cca mesic stare riz doted zalevam trislozkovym hnojivem advaced hydroponics s tym zabakem ktery me dochazi. mam doma butylky s hnojivem hydroponics flora nova.. muzu pokracovat v hnojeni timhle hnojivem?? diky za rady jsem lama :-)