Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozhodně suchý...už jen proto, že při sklizni není THC tolik, jako po usušení, resp, kdy se kyselina tetrahydrocanabiolová (nevím jak se přesně píše)...mění na tetrahydrocanabiol.....dokonce někde existuje tabulka teplot a času, zušlechtění materiálu....přesně je to takhle:
Pro maximalizaci obsahu THC pečeme materiál v troubě:
120°C po dobu 30 minut
105°C po dobu 1 hodiny
90°C po dobu 1,5 hodiny
Čím nižší teplota tím lépe pro CBD, jehož teplota tání i odpaření je o něco nižší než THC.
Anesthesia + Salvium (cz neon)
Podle mne to ale platí pro suchý materiál....rozhodně bych nedevastoval mokrý, jen proto že se člověk těší :-)
,,Občas mám chuť se na všechno vysrat....ale pak si vzpomenu že na všechno seru"
koukam ze podobne otazky a jejich zkusenostmi nepodlozene odpovedi se tu s zeleznou pravidelnosti opakuji, budu se tedy opakovat i ja - z mokryho to nejde. tecka. proc tomu tak je neni tezke dohledat. pokud i presto vznikaji na dane tema polemiky, prosim, znicte si material svou netrpelivosti a zkuste jestli nahodou nekecam
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
krychlak ma naprostou pravdu ... suchy a namrazeny ideal.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jo jo, okolnosti mě jednou přinutily rozmixovat kytku ten den sklizenou, po cca 2 hodinách v mrazáku... Na kvalitu to vliv nemá, test ohněm proběhl po několika měsících a fungoval jako každý jiný. Rozdíl oproti přípravě ze suchého vidím v množství – z mokrého je toho PODSTATNĚ míň.... Suchý, zmrzlý a nejlépe několik měsíců odstátý vstupní materiál je ideální.
zdarec chlapi,z mokreho pres icebagy to jde....je to dost zelene neni to moc chutne,strasne spatne se to mixuje a je mensi vynos ale jde to.je to skoda matrose .)....lepsi si pockat a ususit.....suchou separaci to nejde a se suchym ledem ani butanem newim...
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak čistíte pytle? Mám je už docela zadělaný tak přemejšlim co stim, napadl mě technický líh + jemnej kartáček nemáte stím někdo zkušenost?
Původní příspěvek od brujeria Zdravím, chtěl bych se zeptat jak čistíte pytle? Mám je už docela zadělaný tak přemejšlim co stim, napadl mě technický líh + jemnej kartáček nemáte stím někdo zkušenost?
cau, ja pouzivam jar + kuchynsku hubku, moc sa s tym neserem. ale s jemnym kartackem + lih nic neskazis, pre cistenie bagov to bude to najlepsie.
Původní příspěvek od Arjan Prosím vas metoda kde se používa "suchý led" třeba odkaz nebo nazev at si o tom něco přečtu. Tady jsem nic nenašel. Aspon zběžně jsem si nevšilm.
napiš Hlavovi, vím, že to dělal,ale nemužu to najít
Jo uz sem to , dělal potřetí a velká paráda , 10kilo ledu mě stálo v linde 6stovek 200L pytel z ruznejch sklizni a 120g suchyho skafu za hodku z toho vypadlo mam i video z toho , jen co ho upravim tak ho vytasim