Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky uz zacinam chystat seminka. Na tenhle rok hodlam rozject pod zarivkama njaky matky: Early Skunk, Early California. A to pak bude ferovej rozjezd venku. Proste v dubnu bude spousta malejch holek. Pohoda
Lydon: Za 2 tejdny ven? No to ses docela frajer. To jim rovnou muzes vedle vykopat hrobecek, nebo budes pritapet primotopem?
Proč? Mě už tu klíčí nějaký semena, na kterých mi zrovna moc nezáleží. Tak za měsíc je dam taky ven pod
sklenice, buď zmrznou nebo ne. Experimenty neuškodí!
Zdar, kdyz jsme u toho sazeni, nekteri uz dali klicit a tak: jake mate zkusenosti s prepnutim na qet uz ve skrini na zacatku dubna a naslednym presazenim zacatkem qetna out, do skleniku ? Kdy/jakych jste dosahli vysledku ? (vhodne odrudy, doba sklizne, mnozstvi, doba druhe sklizne, srovnani obou...) Jake jsou zakernosti, na ktere bych si mel dat pozor ?
Dekuji za podnetne rady a nasledovani si zaslouzici priklady.
Tak evidentne nejsu sam......
Taky uz mne svrbi prsticky. Jelikoz sme s kamosem rozjeli prvni indoor a chteli to zkusit, jestli to bude i nam fungovat a vubec, vychytat vsechny problemy, zaseli jsme 12 seminek sbirky outdoorovych modelu. Vylezlo jich 9 a uz jich byl plna skrin....
Od vcerejska jsou ve skrini uz jen 4 kyticky (díky Tsuba) . Selekci a vcerejsim strihamim vznikly 4 rostlinky (the best) ve skrini a 4 kyticky..putovaly za wokno. Zastrihavanim jsme dostali asi 20 klonů .......
Tak, za oknem jsou momnentalne 4 ,,matky,, ktere pujdou jak jen to pude ven a klony, jak zakoreni je budou nasledovat.......
Myslite ze by mohla 20 cm matka pokud ji za oknem budeme zvykat na horsi podminky tak za tyden 14 dnu prezit venku?
A co tech 20 klonu, zakorenit a sup s tim nekam pod flasky........ a ven.... at si holky zvykaji, taky to nemame venku jednoduche.
Nejslabsi budou mit padaka.....
Co myslite?
Ma nekdo zkusenosti se sazenim kyticek v puli brezna?
Dale shanim nejakeho samana, ktery mi udela predpoved pocasi.......... potrebuju takove ty hodnoty jako teplota nad ranem a vecer, rychlost vetru, srazky, tlak a vubec.. takove kravinky, takze i klidne saman samouk.....
To by se hodilo urcite i ostatnim.....
Ja som chcel tiez zacat sadit ale bola by to blbost poda je este strasne studena a este sa ochladi. Za 2 az 3 tyzdne si vsak idem nieco predpestovat na okne a o mesiac potom to presadim.
myslim, ze by jsme meli vycitit a poslouchat matku prirody. Podle me jeste neni cas, je citit moc chladny vzduch. Jestli to pocasko takhle vydrzi, tak bych spis sazela az v breznu. Nevim, je jeste divne brzy pro jaro.
Slunce svítí jako kráva a proč mi už neroste tráva.
Nevim ale sázel bych jako prase.Teď už moc hulení není naposled včera sem kouřil hašiš,ale ten tabák mi vadí.
Proto bych sázel.Mám vyhlídnutejch pár novejch místeček který bych chtěl zkusit.I pár novajch stromů
ty se mi vyplatěj vždycky.
Uz to taky cejtim, ze ten cas se blizi. Myslim, ze na to skocime tak ke koncem mesice. Mrazy pres noc porad jsou, ale to teplicko pres den je parada. Uz rostou koprivy? Prezivaji ty nocni mrazy? Treba bych se zaridila podle nich. Sazenicky pomalu doma pripravovat a jedem na to!!!
Mimochodem Kosa, jsou plno zpusobu jak kourit hash bez tabaku - ale ne v jointech. Treba fajficka, noze, z flasky....
jo, hasis s tabakem je vazne hnusnej
ale k tomu sazeni, no ja uz se teda taky tesim, ale je pulka brezna, ja jeste tak mesic az mesic a pul urcite pockam
Mno, jak si pamatuji leta letouci, uz ke konci dubna ma skoro kazdy zasazino (mam narozky posledni tyden v dubnu jak se sazi, tak to sleduju - a k tomu svatek - jmeno co znamena ten co sklizi - harvester.... )
Tenhle rok, mi pripada, ze jaro je dlouhy a jisty. Verim tomu, ze ke konci brezna by mohlo byt uplne ideal.
Tak uz je to tu. Postavil som si taky mali prenosny foliovnik 0,5x 0,25 x 0,1 m a dono som dall asi 10 semicok. Dal som este radsej druhotriedne lebo sa bojim zimy ale uvidime ako to dopadne.
Já už se taky držim zuby nechty aby jsem už nesel ale ještě to nějakej pátek vydržím nebojte mi se dočkáme a pak předvedem co v naších svěřencích je !!!
Tak, a je pokusne zasazeno. Ve skleniku je uvnitr jeste jeden maly sklenicek z plexiskla, tak 40x40x40 cm, uvnitr dva rizecky (zatim) a 20W odpor - tenkyma dratama (zvonkac) je k nemu pripojen z boudy vedle adapter 12V 0.5A, takze topi asi 5W, ani se moc neda udrzet v ruce. Pocitam, ze ten maly sklenicek by to mohlo pres noc vytopit, kdyby prisly mraziky. Drzte palce !