Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak hoši,, semínko na tuto kytku jsem měl z minulé zklizně. Prostě minule to nebylo oprcaný a libovka,, a ted jak to bylo oprcaný tak to byl hnus,, a je to pořád stejná odrůda akorát oprclá,, ale jak řiká LUMBBERJACK někdy super model a někdy s nepovede,, třeba náhoda nwm
můj názor je že to je fuk, jestli v tom je rozdíl tak já ho nepoznám..jeden rok oprclý kytky na maximum, semínko vedle semínka, ale účinky bomba oproti jinejm...další rok jiná "genetika", žádný semínko, super kouřo, na jiným poli kde se to prclo-taktéž výborný, kámoš jel stejný semena, neoprcaný, a - kouřit se to dalo, ale účinky veškerý žádný..
takže podle mě spíš záleží na celoroční péči + samo kvalitní genetika a složení hlíny, a úspěch je zaručen
Já měl letos balkonovku,zaštipoval jsem,ohýbal jsem.Pak se celá kytka pěkně zkur....,je to popcorn,skoro žádné šišky,jen semínka ...Do jaké vzdálenosti opiluje samec???Je lepší to nechat opilovat samcem stejného druhu,nebo radši vůbec??Kdby mě to našli benga,tak by aj uvěřili,že to mám pro papoušky :-D
Čau. Samčí peľ sa môže šíriť vzduchom aj do vzdialenosti niekoľko sto metrov.
Ak cielene nechceš získať semienka, tak je zbytočné rastlinu umelo opeľovať. A či opeľovať samcom rovnakého druhu, to už záleží na tom, čo chceš od opelenia získať - kríženca konkrétnych odrôd a pod.
ale zase mit kytku uplne bez seminek neni taky dobry protoze za prve. kytka produkuje priskirici kuli ochrane svych seminek tudiz ji tam nebudes mit tolik a za druhe. kytce bude dyl trvat kvetova faze kuli tomu ze bude chtit ziskat naky pyl
Ahoj. To máš odskúšané? Práve šišky bez semienok (sinsemilla) je spravidla najžiaducejším produktom rastliniek. A že trvá kvetová fáza dlhšie? To sa mi tiež nezdá. Napr. Great White Shark je pripravený na zber už aj v 55. dni kvetu, čo je pomerne rýchlo.
ja mněl loni taki prclou kiti a chutnalo to stejne a pecking to byl taki slušnej to záleží na odrůdě si myslim a rovnou bylo i z čeho sázet. A vybírání nejakejch seminek neni problém diš si dáš špeka tak mne to i baví a aspon sem se vždycki ve škole nenudil.Zásek na dvě hodky a venks na 5 špeků byl bez semen.
V mojom okoli zacina byt trocha problem z rozsirovanim techniky,
preto mam niektore samicky zcasti oprcle.
Kazdopadne rozdiel v kvalite je ..... ziadny. Kvantita sa trocha znizi, ale nic co by mi trhalo zily.
A vybratie nanajvys dvoch semiacok na sisku tiez nie je nic dramaticke.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
čau lidi,potřebuju poradit jestli nevíte čim to je?Měl jsem Blueberry od dutch possion,shivu shanti,skunk no1.,.na růstu asi 4 měsíce a na květu 57 dni.Všechno v kokosu(prvně),vypadalo to skvělě,ale po čtyřech dnech to při 15ti dnech úplně proschlo na prach,nic to neváží na to jak to vypadá a hlavně to skoro vůbec nedává.Může to bejt občasným výkyvem ph nebo vyšším teplem než 31C?Bylo i pár semínek,ale tak hrozný to s nima nebylo