Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele nakonec to dopadlo vyborne musim priznat, ja tam nasel celkem asi 2 skoro dospela seminka a do toho par tech malych "ptacich" jak tomu rikam, funguje to very well, mi dokonce kamos rekl, ze to rve plice, resp. ze je to docela silny, s cimz souhlasim, takze fakt fajn... asi jsem trosku zazmatkoval vid, ale nenadelas nic, lepsi, nez to posrat!
ale tenhle model uz asi nechci, jako smrdi to jak das (to je neoddiskutovatelny, rikal to kazdej, ja si to nedokazal predstavit) a zadruhe to zkuruje docela mocne. napriste bych chtel model, kterej je sladkej, vonavej a nezhuluje tak mega nega...
asi tomu uplne nevyhovuje masterkush, ale asi budu mit ten... jestli bude, jestli to nenecham ted chvili vychladnout, precijen toho je dost... ))
Původní příspěvek od boytwoface hele nakonec to dopadlo vyborne musim priznat, ja tam nasel celkem asi 2 skoro dospela seminka a do toho par tech malych "ptacich" jak tomu rikam, funguje to very well, mi dokonce kamos rekl, ze to rve plice, resp. ze je to docela silny, s cimz souhlasim, takze fakt fajn... asi jsem trosku zazmatkoval vid, ale nenadelas nic, lepsi, nez to posrat!
ale tenhle model uz asi nechci, jako smrdi to jak das (to je neoddiskutovatelny, rikal to kazdej, ja si to nedokazal predstavit) a zadruhe to zkuruje docela mocne. napriste bych chtel model, kterej je sladkej, vonavej a nezhuluje tak mega nega...
asi tomu uplne nevyhovuje masterkush, ale asi budu mit ten... jestli bude, jestli to nenecham ted chvili vychladnout, precijen toho je dost... ))
Zkus IPO to je dobrej model na pěstění a přesně splňuje Tvoje požadavky
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..