Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Papaya
Tak jak bych jí zhodnotil....je prostě dobrá....chut je ovocná,lehce zemitá,nikdo nepozná že je to venkovka,a všem chutná
Je to moc dobrej modýlek,brzo dozrává a hodí se do našich podmínek,má velké výnosy,a ještě lepší účinky,odolává nižším teplotám a plísni která se ani neobjevila,mám usušeno 85g,a tak +-30g jsme už zhulili,no a ještě když počítám zbytky na větvičkách,tak tam bude asi 10g,no a to co ještě roste na Papaye,což je 11 paliček o velikosti filmovky
Takže celkem bude jak počítám.........+-130g v sušině,to si myslim že celkem ujde na jednu rostlinu
Kouř je ladný s pohybem,i když se nepohybujete,lehce stoned,ale příjemný
Tady ještě fota bez blesku
Palice tvrdé jako kámen,to miluju
A plná sklenice
Tady semínka z Papayy,na celé rostlině 42 semínek crossu Papaya x Tibet,zajímá mě jak bude vypadat tento kříženec,určitě ho další rok pojedu a budu prezentovat
Zdravím
Byl jsem se kouknout ráno na Jacka Herera co mi roste na svahu,lehce mi pomrzl-ten Jack
Kolem 8 ráno bylo 0,5 stupně pod nulou a v noci -1,to mě docela štve,takhle to vypadalo brzo ráno...
Tady na tomhle místě rostl 2,2m vysoký Tibet,no a ted tu roste jeho další generace
To je důkaz o klíčivosti semínek,i v těhle podmínkách...nechám to tam a uvidim
Původní příspěvek od outdoorista Tady na tomhle místě rostl 2,2m vysoký Tibet,no a ted tu roste jeho další generace
To je důkaz o klíčivosti semínek,i v těhle podmínkách...nechám to tam a uvidim
Zdarec, hehe nechat to tam můžeš, ale nic od toho neočekávej
Myslím že Jacka příští rok venku nepojedu,nehodí se moc do našich podmínek,na to že už jsou přízemní mrazíky - dnes ráno v 7:01 2 stupně pod nulou a chtělo by to aspon 4-5 týdnů na dozrání,ale jinak už ted voní pěkně,lehce ovocně
Jeho výška činní tímto dnem-234 cm
Nějaké foto s bleskem
Zdravím,
špatná zpráva.... Jack Herer ze svahu mi začal odumírat,tak jsem sekl alespon většinu vršků,moc toho neni,ale i tak voní jako pravý skunk
Nějaké větve jsem na něm nechal,ale nevěřím že se to nějak vylepší,dnes v noci -3 stupně, je to špatný a bude hůř...v tejdnu seknu zbytek co na něm je....tento model už jistě outdoor nepojedu,nějaké fotky....je to ještě hodně nezralý
zdarec...no hezký keříky...ta papaya je hodně vpoho jestli chutná jak wypadá tak to je supr....z tím hererem kdy si ho vlasně vysadil? to tak vypadá že na outdoor se opravdu nehodí... ikdyž je to keř jak prase... tak at ještě trochu vydrží budu sledovat...zatial a dobrou chuť...
PEACE