Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pomalu se prehupujem do tretiho tejdne ...
zitra musim vymyslet lepsi ofuk pac sem si uvedomil ze se mi vlastne ofuk prebiji s odtahem takze zitra otocim stinitko a pridelam ofuk na druhou stenu ...
dneska pohnojeno 4ml Terra Bloom ... oholil sem kytkam vse co bylo do 10cm od hliny ...
fotky:
1.-3. při zapnutym svetle pred upravou
4. makro
5.-6. po uprave a za tmy ...
Shishka
... casem prijdou asi brutalni ohejbaci akce abych je ukociroval do stejny vejsky a aby se mi nepalili od lampy ...
caf, podla mna si to uz mal zacat ochybat aspon by ich dobehli aj niektore bocne a bolo by toho viac a nemusel by si sa bat ze budu vysoke tento druhy tyzden si sa stym mal trosku pohrat urcite by sa vyplatilo aj ked miesta tam moc nemas na to. ked to zacnes neskoro ohybat uz sa budu lamat budu tvrde stonky inak to mas pekne k+
takhle by to melo asi po ohybani vypadat ... v kazdym kvetinaci je pet kytek tak bych ty ctyri vzdy pritah k protejsi stene kvetinace a udelal jim ze stonku takovy kolecko nebo spis ctverec chapete ?
je to delany na rychlo v malovani tak omluvte kvalitu
zdravim ...
probehla prvni faze ohejbani a mezi kytkama to vypada jak dyby tam bouchla bomba
vcera se je prolil 1,5ml Enzymu a dneska nezalejvam ...
na zitra se chysta dalsi ohejbaci akce
dnesek je ve viru velkejch zmen ...
to znamena ze sem prestavel skrin aby slo stinitko dat az ke stropu a ja nemusel bejt na holky moc krutej hehe ... takze sem jim zas obral draty a necham je si rust podle svyho ...
pohnojeno 5ml Terra Bloom ...
skouknete fotky uz sou videt siskyy
holky se baculatej pred ocima ... mam radost ze sem jim nemusel ublizovat a muzu je nechat tak jak sou ... vetsina z nich si drzi tvar z prvniho ohnuti a ostatni sem rozmistil podle myho docela dobre ...
fotkyyy a mezi nima jedno makroo
Shishka
PS: vcera sem varil a dneska sme jedli konpnou cokoladu z letosniho listi a malejch sisek a ... paradni vejmaaz
ty holky sou fakt blaznivyy ... nejvetsi ma 90cm ...
dneska pohnojeno 5ml Terra Bloom ...
v pondeli koupim kolinka a tycky a bude se ohejbat a privazovat pac se mi tam nevejdou ani takhle
ale jinak sem spokojenej zatim to roste podle me pekne ...
sice to sou trochu vytazeny kostata ale i tak se mi libej
ahoj šiško,
podle mě si myslím že máš nákou jinou genetiku...tohle je Master Kush?Indica?....newím...spíš záměna genetiky?/poděl?...jestli se pletu,nebite mě ,měj se a lámej to
chyba neni na mojem prijimaci kytky ktery sem videl na fotaku u chlapka co mi prodaval rizky vypadaly stejne tak leda ze by pestoval on neco jinyho o cem si mysli ze je to master kush ... sam si to nedokazu vysvetlit ze by indica vyletela z 10 na 75-90cm jenom behem prvnich tri tejdnu kvetu ale stalo se ... podle finalni podoby sisek asi pude usoudit zda slo o indicu nebo cross tak se necham prekvapit
Byl jsem a stále jsem majitelem Master Kushe a třech druhů Skunku za které si ručím že jsou to ze seed které jsem osobně sázel a záměna je na pohled nemožná a nějaký patlal(Shandy)který zřejmě nikdy neviděl Master Kush by do toho asi neměl co mluvit.Ted mám zakořeněný řízky tak je nechám na růstu týden a potom12/12 a pak ti dám vědět do jaké výšky mě to vyběhlo.SOPKA
nejde o me ja ti sopka verim a tesim se na suchy sisky pac to zacina vypadat fakt dobre a k tomu sou fakt naprosto zdravy nejevej zadny znamky ze by jim neco chybelo nebo prebejvalo a o muskach a dalsi haveti ani vidu ani slechu takze spokojenost ...
sopka :hej...nesopti,je mě uplně jedno jestli seš majitelem Master Kushe a 3 druhů skunků,měj si jich klidně 10.Já kdybych na vlastní oči neviděl a nepěstoval Master Kushe( mimochodem i Hindu K. a Master Buda ,ale to je fuck..) tak tady nezasírám šiškovi dlouhej a pracnej thread,za kterej mimochodem K+ že se s tím až tag ,,se*e" .. Jestli to bereš jako úrážku tak ber...co se dá dělat,ale já se jen ptal že se mi to nezdálo..Od začátku threadu sleduju ..sleduju a čumím a čumím že typická indica vyletěla jak 100 % sativa.Od koho je to genetika?nirvana?