Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele prosimtě, jak jsi byl spokojený s tim big budem??? bylo to fakt dobrý? já se jen ptám že tady čtu že je to indooor model, ale letos ho pojedu tak... a jinou možnost nemám, tak se bojím aby v klidu dozrál...
budu to mít ve skleníku, tak nevím, myslím že by to mělo být bez problémů.
Mohl bys mě napsat, kdy jsi to zasadil, do země ven, a kdys to sklízel přesně?? co plíseň a tak by mě zajímalo
Svob--- mnoo big bud začal kvitnúť o hodne pozdejšie ,ako ostatné modely a ani celkom nedozrel ,ale keď že prišli mrazi tak som ju skosil tiež. A výška ? ja som si ju udržiaval skôr menšiu aby nebola tak nápadná (sa musíš trochu pohrať s nožničkami ),ale zase bola najviac košatá (riadny krík) škoda ,že nebola dozretá. Ak ideš aj ty big bud rozhodne to budeš musieť zatmievať ... nech sa darí...