Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JOu nejde mi tady dat anketa tak mi skuste napsat tady.
Zajimalo by me co si myslite:
1. Nechat dokvest zbytek kytek i kdyz s nima naëzapnim prostor.
2. Vysrat se na ne....koupit 9 rezu a hodit SCrog v petilitrovejch kvetinacich
Mam tady pribeh:
O pul pate jsem prisel ze skolya a najedl se. NAjednou zvonil kamos a ze dame porko. Mno tak sme smotli.....chvili pobyl........smotli sme..........kecali....smotli...........a on sel domu. JA si rekl ze zaleju kyticky.....takze sem capnul fotak a jdu. Polozil sem ho nahoru k trafum . Upravil sem Ph na 5,8 pridal 10kapek peroxidu vodíku. TAky jsem prihnojil a to OBM 1ml/L. Kyticky sem vytahl ven , narovnal do podtacku a zalil.Chvilku jsem je nechal stat tak sem si prohlidl rizky co tam mam kuli urceni pohlavi matek a hle na jednom samici pestils.Druhej vubec nic. Zapsal jsem kolik jsem hnojil do kalendare.....dal lampu o ocko vys a zacal davat kyticky zpatky.A pritom jsem si je prohlizel...1.samice...................2. samice....................3.samice.............4.samice.......................5.samice..............ty vole 6.samice. Tak sem capnul fotak a mazal sem abych to natahal do kompu......koukam a zadny fotky......najednou sem si uvedomil ze jak sem byl v ty euforii z tech samic tak sem na to zapomel. Mno ale i tak vam to aspon napisu:-d
Jou tak dnesek me maximalne nepotesil. Vyndal sem kytky ven abych tam dal vyrobeneh drip system a pletivo na Scrog a nasel dva hermace. Takze mi zustaly 4 kytky. To chci videt kolik toho bude. Pletivo je skoro prazdny ale to uvidite sami.Doufam ze se to aspon vyplati dojet pod tou 400w jesli ne tak mi to napiste a ja koupim rezy. Zatim
čau, hele hodně podobnou partyzánštinu jsem jel taky viz muj trýd
bejt tebou tak už to nechám dojet, měl jsi s tím práci tak by mi bylo líto ji zničit..alespoň ti to snad posloužilo jako ponaučení
měj se a ať ti to vyjde na to vánoční brko
pejs
Ou je dneska naky novy fotky. A zaroven taky problem. Na jedny z kytek sem nasel kouli. Ale jen jednu na cely kytce....jinak ma klasny malinky palicky stejny jako vsechny ostatni. Tak nefim jesli neni moc velky riziko ji tam do toho pletiva zaplest taky . Co myslite??
Foto 1,2-kyti
Foto 3 - adept na hermace....
Foto 4,5,6,7-detaily palicek
Jou ted sem si vsiml ze mam ty fotky naky divny...mno fotak je proste kreten.....zejtra budu mit new mobil tak budu fotit pres nej to aspon zaostruje
Poradte mi. NA kytce kde jsem nasel kouli sem nasel jen jeden takovej zarodek....mozna to nebyla koule ale pripadalo mi to jako rozpulena koule ale ne vykvetla. Myslite ze muzu risknout nechat tu kytku mezi ostatnima nebo ji mam podriznout jak kralika?
16,den kvetu. Teplota a vlhkost jako minule to hlavni sou fotkyyy. Mobilkem jsou ty detaily o poznani lepsi a celkove to zaostruje mnohem lip nez ten sestrinin 4Mpxi zmetek.Jou a nechal sem tam tu kytku jak na ni byla koule ale dal ji peclive sleduji..
21. Den kvetu. Kyticky se maji k svetu jen dost zloutnou listy vesod.Ale nic oc by mi je zabilo. ZAcinaj mit krasny palicky tak se s vami o ne podelim. Do matkarny konecne pribyl 70w sodik misto dvou zarivek tak sou kytiz hnedka o poznani veselejsi.
Lidicky potreboval bych trochu poradit. Zjistil sem ze kytky jsou oproti tem tady na G o dost svetlejsi a taky mi zloutnou od spodu listy. Ph drzim na 6 kyselinou sirovou a hnojim jednou tydne. Zalejvam tak jednou za 3-4 dny takze preliti se nebojim. Prihnojuji OBM a Plantella Kvet
Jou jenze me to normalne roste. ¨Ted sem hnohil a kdyz se to nesrovna tak necham hold holkam dyl periodu mezi zalevanim. Uz me napada jen ze by mohly byt prelite...
Tak sem nechal kytiz 7 dni bez vody a dnes jsem vcera je zalil. Do pudy sem primichal opravdu trosku superfosfatu tak uvidim co to vyvede. Planuju zalejt az tak v utery a asi zas cistou vodickou.....vecer snad nahodim fotky