Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ovlivnila marihuana Váš pohled na svět?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
meskalito
Stálý Člen

Karma uživatele meskalito - 53% PěstitelskáKarma uživatele meskalito - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Myslím, že by jsi měl vynechat ty tripy a k trávě si najít něco ozdravného co by tě spíš spojilo víc s realitou.
Já kromě toho že permanentně hulím, taky sportuju teď si šetřím na motorku a všechny splíny hážu za hlavu ( a to si piš, že mám nad čím přemýšlet).
Zkus to co jsi ještě nezkusil a nemyslím tím drogy. Možná máš jenom moc volného času a mozek, který potřebuje pracovat. Jen tak se dostaneš do jiné sféry.

Old Post 14-06-2001 v 06:45 AM
meskalito je offline   Profil uživatele meskalito   Find more posts by meskalito   Foto galerie člena meskalito   Click here to Send meskalito a Private Message   Add meskalito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Tak tady prrr...!!! Příspěvek č. 34

No asi seš trochu víc melancholik, ale každej jsme ňákej... hele s těma tripama fakt prrr, když už, tak jednou za půl roku kor ty ( melancholik )...

Old Post 14-06-2001 v 10:48 AM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
georgeus
Nový Člen

Karma uživatele georgeus - 10% Pěstitelská

Pohodička ovlivnila? Příspěvek č. 35

Zdravicko, tak si pokuřuju už 8 rokem a musim říct, že mě to určitě poznamenalo. Z těch dobrých věcí jako větší klid ,souznění s přírodou,odlišný pohled na život, změněné hodnoty atak, to je příjemné.
Bohužel jsem začal hulit před 4 lety hodně z vostra a pěkně mě to zničilo.Paměť špatná,neschopnost formulace a vyjádření, zpomalené reakce,socialní úpadek,nekomunikativnost atd. Pak jsem s tím seknul a asi 3 roky skoro nehulil a celkem se to zlepšilo. Jenze jsem zjistil, že je opravdu lepší hulit než chlastat a tak zase čadim, ale musim se hlídat, protože mám tendence
hulit znovu více a více.Chce to spoustu jiné zábavy a pak se nato člověk zase těší a taky to poradně účinkuje.
Zdraví všechny.

Old Post 15-06-2001 v 00:22 AM
georgeus je offline   Profil uživatele georgeus   Find more posts by georgeus   Foto galerie člena georgeus   Click here to Send georgeus a Private Message   Add georgeus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Guidee
Nový Člen

Karma uživatele Guidee - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Tezko mluvit o nejake urcite zmene, clovek se vyviji neustale, nic neni
objektivni a nemuzu vedet a soudit jaky bych byl kdybych si nikdy nezahulil.
jednoznacne nejvic lituju svych plic a mozna mi trochu vadi zhorsena
pamet (to se behem celkem kratke abstinencni doby spravi).
hulit je skoro zivotni styl, ktery patri k poslednim par letum myho
zivota, ale rozhodne nechci hulit takovymhle zpusobem (prakticky denne)
dalsich x let. na druhou stranu nejsem zadny asketa a nechavam veci
vyvijet prirozene, ostatne vsechno co se deje se deje spravne, ne?
ad papiry: kdyz to nadsadim povazuju Lko za jeden z nejlepsich vynalezu
lidstva, jestli weedwolf tvrdi, ze je to autismus tak asi vubec nepochopil o co jde,
mozna by bylo zahodno neco si precist nebo navstivit treba http://www.lsd.cz.
lsd daleko vice nez ganja pozitivne ovlivnilo moji toleranci, zebricky
hodnot, nazirani na svet a vubec moji osobnost. samozrejme neni pro
kazdeho a se neda brat casto a pro zabavu, slouzi spis jako 'software
pro vicedimenzionalni zivot'

2h

Old Post 15-06-2001 v 09:06 AM
Guidee je offline   Profil uživatele Guidee   Find more posts by Guidee   Foto galerie člena Guidee   Click here to Send Guidee a Private Message   Add Guidee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Guidee
Nový Člen

Karma uživatele Guidee - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

protoss: taky jsem vetsi stoural nez vetsina mych znamych a snazim se prohlednout do hloubky
veci narozdil od mnohych, kteri se napr. hulenim jen povrchne bavi nebo zabijeji cas (i kdyz
na tom nicnedelani neni nic tak spatneho.
imho je mozna pricina tvyho pesimismu ve spatnem uhlu pohledu. me na tripu te absolutni bezvyznamnost
splyva s pocitem stesti a smireni, mam radost z toho, ze jsem jen pouhou casteckou
ve vesmiru a vazim si toho ze ji muzu byt. kdyz rikas ze 'kdybych tu nebyl, nic by se nezmenilo'
mozna mluvi spis tvoje ego, ktere touzi zanechat na svete nejaky otisk, touzi po uznani, ctizadosti,
to je prirozena lidska vlastnost neni na tom nic spatneho, podle me se toho da dobre dosahnout nejakou
seberealizaci v jakemkoli smeru (prave v tom, ktery ty povazujes za dulezity a dobry a jsi co nejmin ovlivnen nazorem
ostatnich). taky sem se ptal, jestli sem ty veci 'za zrcadlem' chtel vubec videt, ale kdyz
je neuvidis a nikdy se nebudes timto trapit a premyslet nad tim, muzes prozit zivot automatu,
jak se to v tyhle spolecnosti mnohym stava.

2h

Old Post 15-06-2001 v 09:19 AM
Guidee je offline   Profil uživatele Guidee   Find more posts by Guidee   Foto galerie člena Guidee   Click here to Send Guidee a Private Message   Add Guidee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička Pár věcí...... Příspěvek č. 38

Protoss: taky si nemyslím, že k lepšímu, ale ani že k horšímu! To není žádná vyjímka na papíru si uvědomit, že seš nicka, to je všeobecná věc.
Změnilo by se hodně věcí, kdyby jsi tu nebyl, neboj, třeba Tvoje matka by neměla syna atd. Ale pro takovýto "DETAILY" asi nemáš čas a pochopení, neboť přemýšlíš o "smyslu !svýho! bytí." Jestli nemáš sám na to dostat se do jiné sféry, (jak říkáš) tak Ti k tomu uspokojivě nic nepomůže, leda tak na chvilku a to je dost o ničem nějakejch 10 hodin na papíru se cítit jako king a zbytek života jako póvl. Je lepší se cíti furt v pohodě. Jistě, že to zintenzivňuje to co je v člověkovi, ale taky musí být co zintenzivňovat, a v Tvým případě je to -pouze a nic jinýho- než přemýšlení o smyslu bytí, všechno ostatní Ti přijde jako zbytečnost.
Nenapadám Tě, píšu svůj názor tak jak to vidím vzhledem k tomu, že s jedním takovým člověkem mám už zkušenosti a po dvou letech ho to přešlo, jen musel přestat "zbytečně" přemýšlet o těchto věcech a nebýt línej věnovat se něčemu jinýmu.

Protossi, malej návod, zkus to:

Jak to tak vypadá, tak to tu zabředává do filozofické debaty o životě a jeho smyslu. No co takhle smysl života: "pěstovat a nejen marihuanu." Nedokážu si představit větší euforii, než si lehnout mezi rostliny, být potichu a splynout s prosředím. Dívat se jak roste další lísteček, jak jsou promakaný veškerý detaily rostlinné říše atd.
Taky si myslím, že mě k tomuto navedla marihuana, ale na druhé straně to není ona co vytváří tyhle pocity a dojmy(pouze to umocňuje), je to sám člověk.
Nějak bylo, je a bude. Prostě a jednoduše nemá cenu zabývat se otázkama smyslu života, protože to potom nezbude čas na ten smysl života.
Vetšinou takovýhle myšlenky pramení z pěkné nudy a lenosti. Ale to si musí každej poskládat sám a podle svýho. A bez marihuany, tu může pak připojit jako umocnění tohoto prožitku.

Hullto: papíry a všechno ostatní ať si každej baští a sjíždí jak chce, ale musí "to" ovládat on a ne "to" ovládat jeho.

Asi se tomoc netýkalo tématu, ale aspň nějakej příspěvek

Old Post 15-06-2001 v 13:18 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

ja od te doby co hulim tak jsem proste v pohode. nic vic. nehadam se s lidmi, hodne se na ne smeju, nezajima me politika, porad posloucham hudbu, vice se tesim na ruzne veci a pak je proste prozivam na plno a tak.
zmenila, urcite.
clovek je proste vice v pohode.
zdar

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 09-07-2001 v 03:42 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r080
Nový Člen

Karma uživatele r080 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Podle me, ganja cloveka ovlivni, ale nezmeni ho nejakym drastickym zpusobem. Ten pocit, ze me trava ovlivnila podle me plyne z toho, ze spousta lidi s ni zacina v puberte, kdy clovek prochazi mnoha zmenami. A kdyz do tech zmen huli, ma pak pocit, ze mu dava strasne moc v tom, ze zacina treba poslouchat jinou muziku, ma pocit, ze vic vi, co se vlastne kolem nej deje. Ale podle meho nazoru by tyhle veci poznal taky, nebo by k nim proste dosel, ale takhle si je asi uvedomi driv a taky ma pocit, ze je proziva hloubeji - to je vlastnost ganji.

Je to proste takhle, pokud je nekdo magor, tak i po zahuleni z nej magor bude - proste mu to nijak nepomuze a samozrejme naopak.

Tot muj nazor.

r080

Old Post 19-07-2001 v 17:56 PM
r080 je offline   Profil uživatele r080   Find more posts by r080   Foto galerie člena r080   Click here to Send r080 a Private Message   Add r080 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenek
Nový Člen

Karma uživatele Zdenek - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Jo . Taky sem si to nechtěl připustit.Ale jo. Vydím to úplně stejně jako ten kdo napsal první příspěvek po tvojí otázce. Skrátka pohodlnost.

Old Post 23-07-2001 v 21:14 PM
Zdenek je offline   Profil uživatele Zdenek   Find more posts by Zdenek   Foto galerie člena Zdenek   Click here to Send Zdenek a Private Message   Add Zdenek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička Zmenila Příspěvek č. 42

Je zbytecne sem psat znova to co tady napsalo 90% lidi.

Ja marihuanu vnimam jako neco vic nez jen neco co zhulim a pak se budu smat a bude mi dobre, me pocity se znasobi, budu si vykladat s lidma o vecech o kterych bych malo kdy vubec premyslel, poslouchat hudbu atd..

Proste se mi zda, ze Marihuana ve me otevrela nejakou zaklopku a ted jsem trochu jiny!

Na druhou stranu jsou lidi kteri hukli travu kazdy den, rikaji, ze je dobra, ale tem jen zivot KURVI, protoze na vsechno kaslou!! Neberou ganju jako neco vyjimecneho, ale jenom se proste zhuli flakaji se po meste!!!
Ja takove lidi nemam moc rad, ikdyz mam mezi nimi 50% kamosu.

HOWGH

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 24-07-2001 v 08:21 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mllock
Nový Člen

Karma uživatele mllock - 68% Pěstitelská

.. co dodat? ... Příspěvek č. 43

myslim ,ze vse uz bylo receno prede mnou.
Precetl jsem si vsechny prispevky prede mnou a mam pocit ,ze tady jsou jeste opravdu lidi, kterych si dokazu vazit za to jak smysleji. Kdyby byla planeta plna takovyhle lidi ,asi by jsme nebyli tak technicky vyspeli ,ale byli by jsme stastni a to si myslim ,ze je daleko dulezitejsi. V rekach by byly zase ryby a raci a mozna by se dalo i z reky napit ,aniz by se clovek musel bat ze se priotravi nejakym svinstvem. Nelibi se mi jak tato civilizace smysli a jak devastuje nasi nadhernou planetu. Musim se ptat ,kdo jim dal to pravo? Snad to lidi vcas pochopi ,ze se zabiji sami. Urcite jim k tomu pomuze nejaka velka katastrofa, ze jich pribyva, mam takovej pocit.
A ted k tomu co mi dala ganja. Myslim opravdu ,ze je to svata rostlina. Lidi jsou vice v pohode. Otevrela mi trosku oci. Nekdo to tady psal na povrchu slupka toho hnusu jako reakce na okoli a ve vnitr je clovek trosku jiny, spolecnost ho zahani k ruznym pretvarkam a pod. a nakonec lidi mezi sebou ztraci komunikaci. Mam holku a mam ji rad. Jeste nedavno jsem dokazal pracovat 18 h denne a najednou si rikam k cemu to? Rekl jsem si ,ze uz nikdy ne. Tak jsem si s ni o tom popovidal, ze jestli chce mit spoustu penez a stavet ohromnou karieru, tak ,ze to takhle nechci ,chci mit cas si s ni zahrat nejaky hry ,popovidat si a travit vic casu spolu. Jit se vecer projit k rece a pozorovat jak je ta priroda nadherna. Zijeme na zatracene nadherny planete! Meli by jsme za to bejt sakra stastny a ne to tady plundrovat, jak kdyby jsme tady meli bejt 200 let.
O fantazii nemluve. T ojakym zpusobem mi otevrela dvere do teto oblasti. Mozna to prijde detinsky ,ale zacal jsem zase cist. Cetl jsem kdysi na zakladce a to dost a dneska je to tady z5! Je opravdu odvaz uvarit si dobry caj a sednout si ke knizce.
Obcas neco special ukuchtit me bavilo vzdycky, takze tady asi nebylo co zlepsovat.
Asi nejvetsi prulom nastal v mezilidskych vztazich. Dneska ,uz vetsinou lidem rikam ,co si o nich myslim a tak. Nebojim se navrhnout obcas v praci vlastni myslenku, kdyz ji povazuju za fakt dobrou. I kdyz treba ani tak uplne nezapada do zajete koncepce. Vzdyt prece pokrok jede jen na novych myslenkach.
Mel jsem jeden cas problem si nezahulit. Hulilo se porad, na koleji(. Pak uz to ztratilo tu spravnou vec co to v sobe ma. Ted je to zase v poho. Myslim ,ale ze si kazdy musi vybudovat ten spravny vztah.

mllock

Old Post 15-09-2002 v 01:27 AM
mllock je offline   Profil uživatele mllock   Find more posts by mllock   Foto galerie člena mllock   Click here to Send mllock a Private Message   Add mllock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

už nic víc Příspěvek č. 44

V týhle záležitosti, jak jsem tak pročítala, bylo řečeno snad téměř vše, různý pohledy názory zkušenosti...
Přikláním se ke všem, kteří nazírají na trávu jako na prostředek, mocnitelku nás samotných, možný klíč ke spícímu potenciálu v nás. Ale pořád je to "o nás", jací jsme.
Tráva mi pohled na svět nezměnila, jen mi umožňuje vidět ho stále v nových úhlech, a tyhle nové pohledy pak do jisté míry posouvají a upravují ten dosavadní světopohled.
Ale není to jen tráva, která mi rozšiřuje obzory, dokud jsem nehulila, šlo to taky, sic asi pomalejš, ale za to vlastní silou :-) Dívám se celý život kolem sebe, vnímám přírodu, její moc, každý den se mi ukáže něco nového, hezkého, posilujícího, hodně čerpám z lidí, v každém je něco co mě obohatí...
V životě jsem si už prožila svý, jsem hodně nevyrovnaná, mám sklony k depresím. Říká se, že tráva tyto stavy zhoršuje. Svým způsobem ano, dokud jsem nepochopila, že tráva mi jen pomáhá najít cestu ven, a abych mohla ven, musím pochopit jak jsem se dostala dovnitř. Jednoduché a logické. A v mým případě, když něco chci pochopit, musím se v tom šťárat :-))). Tak jsem se v těch depkách začla šťárat a najednou jsem zjistila jak se tak šťárám, že už vlastně žádná depka není. Viva THC!
KAŽDOPÁDNĚ! Je hodně faktorů, osobnostní profil, životní situace atd. A jedním z neopominutelných faktorů je myslím si taky fakt, že tráva je teď prostě "IN". Opravdu je hodně lidí, kteří hulí, aby byli zkrátka hustý, je to tak. Znám pár pitomců, kteří ať hulí jak hulí, pořád jsou stejně omezený. Z toho jsem usoudila, že komu není zhůry dáno tomu tráva nepomůže - jak jsem říkala na začátku, tráva jen dovede otevřít ty brány v nás... A to jen tomu, kdo ví, co od trávy chce a kdo "ji" ovládá, jak řekl někdo výš...

2hihi
nádherná věta o smyslu života! moje řeč... Smyslem života je život sám, nemá se o něm přemýšlet ale má se ho žít!

A všem open mind people co přede mnou napsali spoustu skvělých názorů posílám veliký úsměv rovnou ze srdce!! love U all :-))))))))))))

Žij a nech žít...

Old Post 16-09-2002 v 13:56 PM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growesweden
Stálý Člen

Karma uživatele growesweden - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Zajímavý thead..stojí za vyzdvižení.
Myslím si,že Marihuana mi pomohla najít sama sebe.Tedy alespoň částečně.Více vnímám věci a události kolem sebe a myslím si,že je pro mne vhodná na praci.Tedy taková tá brzy zklizená:-).
Přezrálou Marihuanu nemám rád:-(a jsem po ní unavený, chce se mi pak spát .

Old Post 13-02-2009 v 18:30 PM
growesweden je offline   Profil uživatele growesweden   Find more posts by growesweden   Foto galerie člena growesweden   Click here to Send growesweden a Private Message   Add growesweden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

ked som hulil 3x denne - 4 dni zasebou tak to bolo nieco...a potom ten navrat do reality...ona je uz taka ina...divna...uz tie stavy su vam normalne ale realita je divna...nvm to presne opisat svoje pocity ale hadam chapete

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 20-02-2009 v 10:39 AM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
proutekk
Nový Člen

Karma uživatele proutekk - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Abych řek pravdu,tak od doby co hulim se mi zrovna moc nedaří(práce,soukromí)Ale spíš je to tim,že se musím pohybovat v okruhu lidí,kterým hulení zrovna moc neříká..Ale svý lásky se asi jen tak nevzdámFOR BoBoR:Shefe,nic si z toho nedělej,tři brka denně hulim už minimálně dva roky.A zatim živej a zdravej..Akorát pamět občas klopýtneZdarr

Old Post 21-02-2009 v 09:41 AM
proutekk je offline   Profil uživatele proutekk   Find more posts by proutekk   Foto galerie člena proutekk   Click here to Send proutekk a Private Message   Add proutekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zatoichi
Stálý Člen

Karma uživatele Zatoichi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Vzhledem k tomu, že člověk se vyvíjí neustále a všechno s čím se setká ovlivňuje jeho pohled na svět, pak ano, tráva ovlivnila můj pohled na svět.

Old Post 21-02-2009 v 14:07 PM
Zatoichi je offline   Profil uživatele Zatoichi   Find more posts by Zatoichi   Foto galerie člena Zatoichi   Click here to Send Zatoichi a Private Message   Add Zatoichi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás