Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 cannaba ... po týhle sezóně budu dělat nějaký změny, chci vyměnit větrák na odtah a tak mi zbyde jeden větrák EURO 2 ... na měnší skříň si myslím by mohl stačit ... až to budu dělat tak ti pošlu PM ... když budeš mít zájem přenechám ti ho za nějakej symbolickej peníz
2 lubinov - nechávám to odstát v zelených petflaškách do druhýho dne ... díky :-;
2all zase mi moje kytí napadly svilušky, tak jsem musel zase použít chemikálie :-( ale zasažení je mnohem menší než poprvé, chytil jsem to hned na začátku, tak to doufám bude OK
Dik za K+ a tak jsem se kouknul kdo ze mi ji dal a par rad:
Vlhkost v dobe kvetu je idealni 45-50% a to znamena ze palicky neplesniveji ale da se dojet i na 55-60% za podminek dobreho ofuku silnym vetrakem(SILNYM) ja pouzivam 3x s klipsnou na 120x100cm prostoru bo kdyz venku prsi jde vlhkost rapidne nahoru a tim padem je i ve skrini.Co se tyce hydrostatu(nebo hygrostatu) tak pochazi zrejme od Conrada(int.obchod) bohuzel je totalne na nic bo ma nejake divne nastaveni a spina jak chce(uz je v supliku s elektronickym bordelem) koupil jsem od www.malapa.cz hydrostat a absolutni spokojenost a spolehlivost(delam jim reklamu pravem).Tak to tak k vlhkosti a dale k tim tvojim sviluskam co jsi "mel" mel davam do uvozovek schvalne bo po snizeni vlhkosti se ti pravdepodobne znovu zjevej v plne svilusci krase bo jsi to strikal pripravkem na zniceni zive populace ale jejich vajicka to 100% neznicilo jsou tam a tomu ver.Neem oil je smradak ktery pouze odpuzuje hmyz, Svilustop ktery obsahuje Omite 30 W(zabiji zivou populaci) a Nissorun 10 WP(zabiji vajicka) je to prave pokud uz nejsi v hlubokem kvetu pouzij ho hned !!! Vyska kvetin ti udela problem a dojde i na lamani stonku(neboj v pohode) vem si pravitko a priloz ho k vrcholku kvetiny a odmer 40 cm a to je mira co ti 400W prosviti a ostatni vetve odstran bo tam bude zhola prd.Dale sestrihej cepele vrchnich listu at muze slunce dolu (strihej s mirou tak intuicne neni navod kolik) a priste pamatuj ze kvetina vyroste jeste skoro jednou tolik(dle daneho druhu) po prepnuti 12-12.U cistych sativnich druhu (Thai ,Haze atd.)je nejlepe nekdy nemit ani strop(vtip).Ohledne vody: Nech odstat a vydychat 24 hod. mas li vzduchovaci motorek a par kaminku s hadickama hodinku pred zalivkou vodu provzdusni a zalejvej.Peroxid nepouzivej do kokosu ani do hliny znicis tim mikrofloru(trichodermu) u korenu.Peroxid je vybornej pouze na Hydroponii a u rizkovani a snad jeste k cisteni pestebniho prostoru).
Jinak at se dari budu to sledovat.
to termix díky za rady - je to první skříň takže nečekám zázraky
větvičky už teď ohýbám co to jde, udělal jsem tam takovou síť z provázku a mezi to to protahuju - na příště počátám, že nechám kytky vyrůst tak do 30-35ti cm a pak přepnu - no uvidíme - vodu už nechávám odstát cca 24 hodin, a díky tomu že jsem dal celkem silnej odtah, tak se mi i snížila vlhkost. O víkendu se k tomu dostanu tak pošlu další aktual stav ... ty dolní větve mě taky napadlo prostříhat, ale pomůže to nečemu ?? - myslím sice tam třeba nic nevykvete, ale třeba to podpoří kvetení těch nahoře - nebo je to blbost ???
to DrNi ... jo jo dám sem foto, ale je to fakt hrozná džungle křížená s pralesem, prostě jsem to nechal moc vyrůst než jsem to přepnul na květ ... příště se polepším
to Hlava jedna BlueBerry tam je řízek, a druhej řízek White Russia - ten nepřežil
to Zelenac :-D
Je to reflexní fólie s vysokou odrazivostí, dá se to i umejt ...
např tady, ale podívej se po netu jako Alu folie, možná najdeš levnějš. http://shop.growshop.cz/katalog/hle...349f95c11890f0b
Já to lepím normálně Herkulesem, některý lidi doporučujou nelepit kvůli plísním, a přidělat jenom na připínáčky rozhodni se sám