Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Quido: S IP je to takovy podivny ,mam tam ctyri kytky ,dve maj tak 60cm ,jedna asi 110cm a jedna 170cm.Ale ty mensi jsou ty co jsem presazoval takze to mozna tak odpovida kdyz se jim na chvili zastavil ten rust.Vcera jsem jak trotl lezl mezi tema kytkama s hnojivem a prave u toho nejvetsiho keriku IP jsem nalomil od stonku druhou nejvetsi vetev.Doufam ze to ta vetev nejak skousne jinak je tak 70g cistyho v prdeli.
For Kryshpeen : myslíš ty co jsem mel v ty skrini?
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
me se taky zlomilo hodne vetvi .. staci aby tam zustalo par vlaken a ono to krasne sroste .... tady mam fotku dvou vetvicek jedna se zlomila tak jsem to privazal k te druhe a ono to srostlo,zesililo a ty dve vetve se pekne obsypaly ... potom to kdyztak smaznu abych ti to tady nezasiral takovyma prkotinama ....
me se taky zlomilo hodne vetvi .. staci aby tam zustalo par vlaken a ono to krasne sroste .... tady mam fotku dvou vetvicek jedna se zlomila tak jsem to privazal k te druhe a ono to srostlo,zesililo a ty dve vetve se pekne obsypaly ... potom to kdyztak smaznu abych ti to tady nezasiral takovyma prkotinama .... PS:priblizte si to
jj ,dneska nebo zejtra nějaký udělám.teď už to skoro neroste ,tak jsem to chtěl vyfotit az tam budou nějaký paličky ,aby byl znát rozdíl.Vyfotim a hodim to sem.Nějak se v tom tredu nic moc nedělo a jak je už pod čarou ,tak jsem se na to možná i trochu vybodnul.
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
Tak už jsem to prostříhal všechno.Asi to bude chtit ješte jednou ,ty listy rostou jak splašený.Taky jsem udělal pár foto stonků.Ta větev jak je podepřená tím klackem je ta co se mi ulomila.Už to srostlo a drží to samo ,ale radši tam tu podpěru nechám.Je dost velká.Kdyby někomu bylo divný proč ty stonky tak ležej ,tak je to jenom proto ,aby nebyly ty kytky tak u sebe,jinak to žádnej speciální důvod nemá.
Trochu mě straší to počasí.
Nemáte někdo nějakou dobrou radu jak jim aspoň trochu pomoct v tom květu?Hnojim to Bloomem 2 od AH.
Taky jsem přemejšlel že to začnu přikrejvat těma plachtama co jsou vidět na jedný fotce. Má to cenu?
No jestli máš možnost každej den ve stejnou hodinu bejt u kytek a přehodit to nějakou neprůsvitnou plachnou, tak aby tam nesvítilo ani kulový, tak se na to vrhni a klíďo tomu ještě přidej květový hnojky a použij třeba i slepičáky.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zedy :Myslíš teda že když to každej den přikreju tak to dokvete rychlejc?
Jsem u nich dost často ,ale nemám to doma.Tak nevim jestli to těm kytkám spíš neuškodí ,když to třeba dvě noci přikreju a jednu ne.Co?
Mám jen ten Bloom. Slepičáky seženu.
Podle mě jak to párkrát vynecháš, tak to nemá význam, kytky z toho budou akorát pěkně zmatený a bůh ví jak by se to na nich podepsalo, tak na to ser
Hele já sem obešel tři sousedy a měl sem 2kýble slepičáků a už s nima vesele hnojím a je to hnojivo doporučovaný většinou lidí co hnojí bio, tak neváhej a pusť se do toho! Ještě přemejšlím jak to na ten květ nahnat a napadaj mě jen kupovaný hnojky ale nebál bych se toho i když je teď mizerný počasí, tak bude líp a kytky to stihnou
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-