Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taxemi tky nastehovaly do skrine ale nejdriv sem si dal dvouhodinovou praci a vynicil sem rucne co to slo, pak sem tam dal ty zluty lepovy desky a este sem vecer vystrikal pokoj raidem pri vypnuty skrini a u otevrenyho okna.. sice to chvili smrdelo ale za chvili je to veku a od ty doby ani jedna moucha, i ty desky sou prazdny a nic nelita....
Jo ja mam s muskama taky problemy, k tomu jeste jsou listy jakoby deravy, nejlip to jde videt kdyz se na ne podivam ze spodu, listy jsou v nekterych castech uplne pruhledny. nevite co by to mohlo byt? Ten napad s vodou, olejem a jarem je good ale nejsem si jisty jestli to bude nejak pusobit na ty potvory co poziraji koreny.
Kupovaný substráty bejvaj často zamořený nejen smutnicema, doporučuju před osázením hlínu pořádně propařit, stačí třeba chvíli nechat v mikrovlnce. Zlikvidujou se nejen larvy smutnic, ale třeba i semínka plevelů. Jen nevím, jestli se tím nezničej taky nějaký "hodný" bakterie, ale to se dá řešit dodatečným naočkováním - přidáním trošky starší nesterilní zeminy třeba z minulé sklizně.
Jinak u běžnejch pokojovejch kytek mám se žlutejma lepítkama ty nejlepší zkušennosti. A sehnat se daj skoro v každým květinářství do padesáti korun. A lepěj fakt nechutně, tak, že to ani nejde umejt. Tak na ně šahejte co nejmíň.
no nevim, savo je dost silná chemie no nicméně jsem mluvila s ženskou z květinářství, která mi říkala, že se tyhle svině zazimovávaj v tý hlíně, proto teď zmizej a nejsou moc vidět a objevěj se zas za pár měsíců, takže možná ještě nemáš vyhráno