Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
letos mi to venku nejak neroste, to pocasi je nahovno. pamatuju si nekdy pred 5ti lety, bylo takove sympaticke stabilni leto - mel jsem 10 rostlinek Orange venku a vyrostlo z nich 9 samicek prvotridni kvality, kazda skoro 2 metry.
Nasel sem na cannabis.com jednu peknou fotecku na tohle tema.Myslim ze stonek neni taky nejhubenejsi.Jinak bych chtel rict ze marihuana je sice jednoleta kytka,ale to ze zahyne je blbost.Treba matky na rizky se pestuji i nekolik let.Ale v prirode to asi nejde.
nooo tak me vyrostly 2 samicky, obe kolem 2m, sou blizko u sebe, takze to dokupy vypada jako peknej ker... zastipovany sou 2x maj furu vetvicek a uz zacinaj kvyst... no lidi, ja se tesim na podzim jako este nikdy...hehe
pacto sem dve zdaly malo, taxem este dosazoval (9 kytek), no nic moc, ale jedna holka taky roste do krasy, samci uz sli ven - skoda, to byly nejhezci kytky. a nejsilnejsi...
jinac - pestuju prvy raz, takze to nebude zadna veda... staci dobra puda, pod kytky hnuj a obcas kristalon
boom
Guys, ten 20cm stonek se mi urcite nezda, myslim, ze sotva kdo uvidi takovejch 10cm. A jinak si myslim, ze krome dobrejch podminek (vhodna puda, dostatek zivin a dostatecne zavlazovani) je to vsechno v genetice! Videli jste nekdy tlustejsi indoor nebo outdoor?? A bude to tim, ze kazdej je na tom jinak geneticky.
Ale do not worry - nekdy ty nejvetsi kere nebejvaj nejlepsi. Spise naopak-pokud to je hodne do vysky a malo do sirky, spis to nebude moc nic. Takze doporucuju-spise husty kere nez stromy.....
no zalezi na tom kde kytka roste .... když vam na to bude foukat tak ta kytka proste potrebuje podsaditejsi zastavbu to je prece jasny ... 20 cm je blbost ...
život je stejně jedna zkurvená hra ze který nevyváznu živej... rokenrol!!!
kámoš mi řikal, že maj na vesnici už několik let obrovskej strom, dřevěnej tlustej stonek, ale prej je to samec ... (tenhle kámoš mi nikdy nekecal) takže jsem názoru, že se nějaký ta vyjímka najde
Takl lidi zkusim to trochu shrnout,, žádná kytka nevydrží víc jak jednu zlizeň a myslim že strom z kytky taky dlouho nikdo neuvidí a kmen který má 20cm průměr... tak tomu neuvěřim dokud neuwidim
Ja jsem nazoru ze strom se urcite udelat da... Kytka se proste neoskube cela, ale nechaji se na par vetvich nektere palicky a taky listy. Koreny by mely byt v nejake poradne nadobe a po sklizni je potreba kytku presunout na celou zimu nekde do tepla. Na jaro opet poroste a bude mit palicky. V urcitem stadiu vzrustu a za dobrych podminek by mela byt schopna prezimovat bez presunu (uz presazena v kvalitni pude na vhodnem miste). Urcite neprezimuje kdyz z ni zustanou jen vetve
Osobne sem nemel tu moznost to zkusit protoze ty kyti, ktere k tomu byly urceny me pobraly corky. Mozna placam blbiny ale kazdopadne pristi rok to zkusim.
Zoberieš semienka lubovolného druhu, napr. dubu, buku atď. Alebo ak máš rád ovocné knedlíky tak napr. slivku! Zasadis do dobrej zeme, poleješ, a počkáš pár rokov!!!
no strom de udělat, pokuď je to indoor a je správná fotoperioda(prostě tráva si furt myslí že je léto, že furt pěkně svítí sluníčko) tak by šlo tu kytku pěstovat PRÝ několik let. ale venku to podle mě udělat nejde. maximálně zasadit brzo do dobré půdy, dobře hnojit, zastřihovat a pak to možná bude mít velkej stonek atd.