Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, myslite nekdo ze by slo udelat pachovy filtr z filtru z digestore s aktivnim uhlim? Moje predstava by byla asi tak ze vezmu plasovou rouru na odpad, a do ni bych do nekolika vrstev vlozil na kolca narezany filtr a u plvni a posledni vrstvy bych to po obvodu zajistil silikonem.....myslim ze by to melo byt funkcni, nenarocne na vyrobu a levne....napiste prosim nekdo jestli mate podobnou zkusenost. Mozna ze to zitra zkusim udelat....uz mi totiz pekne smrdi pokoj....a to jsou teprv 10 cm vysoke
Me by zajimalo jestli to ma nekdo spocitano, jaka je potreba vrstva uhli na kontretni prutok vzduchu (nebo objem skrine) ? Nebo ho vsichni delate metodou pokus-omyl?
Tak jsem to sestrojil no a musim rict ze za cca 2 hodky to profiltrovalo celky pokoj a je po smradu.....dle potreby jen vymenim filc do digestore a hotovo....
Nejak jsem nepřišel na to jak sem vložit fotku. Ale jednoduše, koupil jsem flexi hlinikovou rouru k digestori, ustrihl jsem z ni asi 30 čísel, a na konec pridelal větrák a zaizoloval. Na druhou stranu jsem pridelal a zaizoloval dalsich cca 10 centaku trubky a dovnitř jsem naskladal asi 8 vrstev uhlikoveho filtru. Tento konec se da kdykoliv vydělat a vyměnit filtr. Moje zena jak ji dela spatne pach z trávy tak to uz vubec necítí. Otazkou je jestli to zvládne i rust palic. Kdyz ne tak přidám vrstvy filtru. Co se tyce průtoku tak to nemam tušení, větrák nema žádné parametry, je to moje prvni kolo a delal jsem to od oka. Cena 300 kč, a v případě potřeby dokoupim jen filtr za 130 kc z kterého se da nastrihat cca 20 vložek...takze asi tak...
taky budu vyrabet, dekuji za inspiraci.
Doted jsem pouzival universalni do digestore, ale je malo ucinny a stoji 150.- takze aby fachal je potreba zakoupit aspon dva a ty vydrzi max dve kola